Acasă » Stiri » Aveti grija cand mergeti in Parcul Pantelimon!

Aveti grija cand mergeti in Parcul Pantelimon!

“Un monstru se plimba printre noi si poate ataca oricand, daca nu este prins mai repede”. Doua tinere fac un apel disperat, dupa ce au fost batute si violate in parcul Pantelimon, din Bucuresti. Atacatorul este recidivist, iar in ultimele zile a profitat de doua fetite si patru femei.

Doua dintre victime se plimbau linistite pe o alee din parc. Au facut imprudenta sa treaca pe acolo seara, desi erau lipsite de aparare.

Fetele s-au speriat ingrozitor. Amenintate cu moartea, nu au mai avut cale de scapare.

Infiorator este ca barbatul a nenorocit si o fetita de 13 ani, dar si pe matusa ei. A cincea victima a fost o copila de 11 ani, de care nu a profitat, dar i-a furat cerceii.Toate acestea s-au intimplat pe parcursul a trei saptamani.

De fiecare data individul si-a condus victimele pana la iesirea din parc, ca sa se asigure ca nu vor striga dupa ajutor. Apoi disparea.

De negasit este si acum. Politistii sectiei 23 l-au identificat si au facut sase perchezitii, insa parca a intrat in pamant.

Barbatul se numeste Dan Mustata, are 33 de ani, si este recidivist. A stat dupa gratii cinci ani tot pentru viol.


Vezi toate știrile în timp real și pe telefonul tău mobil: www.crimetv.ro


2 comentarii la "Aveti grija cand mergeti in Parcul Pantelimon!"

  1. Johanna spune:

    Hai sa fim seriosi,ce sa cauti in parc cand nu vezi pe nimeni….eu ma intorceam inapoi daca vedeam pustiu…Nasoala soarta…dar e si cum ti-o faci,trebuie sa simti mediul in care traieste Lupul….sau sa te feresti seara de locuri pustii.

  2. Adi spune:

    Pot cadea victime oameni nevinovati, la RACOARE CU TOATI OBSEDATII, VIOLATORII DE COPII, SA NU MAI IASA DE LA PUSCARIE

Lăsați un comentariu


Comentați cu atenție! Vizitatorii își asumă responsabilitatea pentru textul introdus!