Acasă » Fără categorie » Hai la buletine false… URMARIRE GENERALA

Hai la buletine false… URMARIRE GENERALA

Sorin din Dragasani, Ionel din Constanta, Florin din Bucuresti si lista ar putea continua pana la 19. Atatea identitati si-a inventat un barbat care a cumparat zeci de telefoane mobile prezentand un buletin fals si o stampila la fel. Nu le-a mai platit niciodata, asa ca politisiti l-au cautat in ultimii 3 ani fara succes. Acum au pus mana pe el la Pitesti.

Individul nu-si mai aminteste exact cate nume a folosit, dar acestea au un lucru in comun – toate se termina cu ESCU. “Era mania mea” recunoaste tanarul de 26 de ani, prins miercuri seara.

Tanarul isi facuse un obicei din a vizita magazinele de telefoane mobile. Cumpara cu acte false aparate si abonamente si le revindea apoi, inainte ca cineva sa mai poata face legatura cu el. Are patru condamnari pana acum, dar loviturie au fost mai multe.

“Persoana in cauza era urmarita de aproximativ 3 ani, pentru comiterea mai multor infractiuni de inselaciune, prin aceea ca a folosit acte de identitate false, precum si ale unor societati comerciale, pentru a-si procura telefoane mobile si alte bunuri”, a precizat Laura Folea, purtator de cuvant IPJ Arges.

Pentru ca este deja condamnat, Sorin din Dragasani, Ionel din Constanta, Florin din Bucuresti sau, mai simplu, “Escu” a fost dus direct la penitenciarul Colibasi. Norocul lui ca in Romania pedepsele se contopesc, asa ca are de stat in puscarie doar 6 ani si jumatate.


Vezi toate știrile în timp real și pe telefonul tău mobil: www.crimetv.ro


Lăsați un comentariu


Comentați cu atenție! Vizitatorii își asumă responsabilitatea pentru textul introdus!