Acasă » Crime » SOCANT! Mos Craciun a devenit criminal in serie!

SOCANT! Mos Craciun a devenit criminal in serie!


Moș Crăciun in imaginea noastra este un om îmbrăcat într-un costum roșu, are o barbă lungă și albă și locuieste într-o țară nordică.Spiridușii îl ajută la pregătirea cadourilor iar el imparte cadourile cu ajutorul unei sănii zburătoare, ce este trasă de reni.Moș Crăciun intră în case prin horn și pune cadourile sub pomul de Crăciun sau în cizmele pregătite special pentru aceasta.

Dar nu toata lumea gandeste la fel.Un barbat din Miami si-a exprimat neincrederea in Mos Craciun comercializand un manechin imbracat in Mos Craciun fiind legat la ochi, legat de picioare si de maini cu sarma, in jurul gatului avea un streang si era agatat intr-un pom chiar din curtea acestuia.
Acest caz i-a socat pe vecini determinandu-i sa cheme politia, aceasta refuzand sa preia cazul deoarece incalca proprietatea privata a barbatului.

Un alt caz socant s-a intamplat in Orlando,de data asta nu a fost spanzurat Mosul nostru cel vesel,ci unul din renii Mosului, apoi i-au atasat si beculete

Cel mai important caz a fost intalnit intr-un magazin din New York se comercializa un Mos Craciun criminal, in mana stanga purta un cutit plin de sange, iar in mana dreapta era capul taiat al unei papuse Barbie.

Nu isi doreste nimeni ca Mos Craciun sa fie un criminal, sau o victima,dar se pare exista si oameni care il urasc pe Mos Craciun.


Vezi toate știrile în timp real și pe telefonul tău mobil: www.crimetv.ro


2 comentarii la "SOCANT! Mos Craciun a devenit criminal in serie!"

  1. Johanna spune:

    Mos Craciun te iubim.

Lăsați un comentariu


Comentați cu atenție! Vizitatorii își asumă responsabilitatea pentru textul introdus!