Acasă » Dosare » OTV-istul Doru Parv este din nou liber- DETALII

OTV-istul Doru Parv este din nou liber- DETALII

Doru Parv, colaboratorul OTV si al lui Dan Diaconescu, a fost astazi pus in libertate.

Dupa 43 de zile petrecute in spatele gratiilor, Doru Parv respira din nou aerul libertatii.

Judecatorii tribunalului Bucuresti au decis aseara ca acesta nu reprezinta un pericol public si poate parasi arestul. Totusi clarvazatorul trebuie sa mearga cat mai repede in Arad si sa se prezinte la politie ori de cate ori este chemat.

Dan Diaconescu si clarvazatorul Doru Parv au fost arestati pe 23 iunie de magistratii Judecatoriei Sectorului 1, fiind acuzati ca l-ar fi santajat pe primarul comunei aradene Zarand, Ion Mot, caruia i-ar fi cerut 200.000 de euro pentru a nu difuza un material compromitator despre averea edilului.

Pe 25 iunie, la recurs, magistratii Tribunalului Bucuresti l-au eliberat pe Dan Diaconescu din arest, insa Doru Parv a ramas in detentie.

Pe 16 iulie, Judecatoria Sectorului 1 a prelungit cu 20 de zile mandatul de arestare preventiva pe numele lui Doru Parv.


Vezi toate știrile în timp real și pe telefonul tău mobil: www.crimetv.ro


3 comentarii la "OTV-istul Doru Parv este din nou liber- DETALII"

  1. lucia spune:

    Sunt din Arad ,si nu cred in acest primar de nici un fel …. eu cred ca totul a fost pus la cale de altii care nu au loc de Dan Diaconescu si Doru Pirv. Poate gresesc dar ma indoiesc de acest primar din cite am auzit pe aici.!

  2. mihaela spune:

    Ma bucur de eliberarea lui Doru Pirv. In opinia mea nimeni in afara de tilhari, violatori si criminali nu ar trebui sa stea in arest preventiv. Mai mult decat atat, am convingerea ca primarul Mot minte. Ramane de vazut daca minte din proprie initiativa, sau pentru ca a fost pus de altii. Personal cred ca a fost pus.

  3. Johanna spune:

    Ma bucur.Felicitari!

Lăsați un comentariu


Comentați cu atenție! Vizitatorii își asumă responsabilitatea pentru textul introdus!