Acasă » Paranormal » Anneliese Michel si “Exorcismul lui Emily Rose”!

Anneliese Michel si “Exorcismul lui Emily Rose”!

Un suflet posedat – ADEVARATA poveste despre Exorcismul lui Emily Rose

Numarul unu in box office-ul american in 2005 a fost “Exorcismul lui Emily Rose“. Facand apel la iubitorii de paranormal, filmul avea ca subiect posedarea unei tinere de niste demoni. Filmul etala suferinta ei din cauza mai multor ritualuri de exorcism, pentru a putea fi eliberata.

Chiar si cu statutul sau de numar unu, filmul a avut voturi amestecate de la “furnicaturi pe coloana” pana la “plictisitor”. Chiar daca ti-a displacut filmul sau nu, adevarul este ca a fost bazat pe o poveste terifianta si adevarata a unei tinere posedate de diavol.

Adevarata Emily Rose, Anneliese Michel a fost o femeie tanara si frumoasa pe drumul unei cariere in invatamant. S-a nascut pe 12 Septembrie, 1952, intr-un sat micut din Bavaria.

Crescuta in Klingenberg am Main, Germania, tatal ei conducea o moara si familia toata era de religie catolica. Anneliese a avut o copilarie normala si in timp ce crestea, devenea din ce in ce mai religioasa.

La varsta frageda de 17 ani, viata lui Anneliese s-a transformat intr-un cosmar. A inceput sa aiba crize ciudate in timpul noptii. Descria simptomele ca paralizie, o greutate enorma pe piept, corpul ei devenind rigid si nu putea sa vorbeasca.

Doctorii de la Clinica de Psihiatrie din Wurzburg au diagnosticat-o pe Annelies. I-au spus ca sufera de crize epileptice Grand Mal. Dupa aparitia celei de-a treia crize, si-a petrecut aproape un an in Spitalul Psihiatric din Mittleberg.

In timpul sederii sale in spital, a inceput sa vada fete demonice, in special in timpul rugaciunilor sale zilnice. Mai auzea si voci care ii spuneau ca este blestemata. Doctorii au inceput atunci sa o treaca pe tratament medicamentos anticonvulsie. Frustrarile lui Anneliese au inceput sa creasca atunci cand medicatia nu o mai ajuta cu nimic. A inceput sa vada din nou fetele demonice si a devenit din ce in ce mai deprimata.

Odata eliberata, Anneliese s-a intors la liceu in toamna lui 1970. A absolvit si s-a mutat la oras ca sa poata frecventa Universitatea din Wurzburg.

Convinsa ca medicamentatia nu o sa o ajute sa iasa din starea in care se afla, a inceput sa creada ca starea ar avea o legatura spirituala. A cerut ca biserica sa faca un exorcism, dar au refuzat si au sugerat ca ea sa treaca la o viata mai religioasa.

Starile lui Anneliese au inceput sa se amplifice, incepand sa se automutileze, sa muste membri ai familiei, sa manance muste, carbuni si paianjeni si chiar a muscat pana a decapitat o pasare. De asemenea incepuse sa isi rupa hainele de pe ea, latra ca un caine timp de zile intregi cateodata si urina pe podea dupa care lingea podeaua.

Incepuse sa doarma pe o podea de piatra ca sa plateasca pentru pacatele altora. Aceasta era o practica a lui Anneliese de ani de zile deja. Mai incepuse sa si distruga orice simbol religios, crucifixuri sau tablouri cu Iisus.

Dupa 5 ani de chinuri groaznice si intamplari teribile, parintii ei au inceput sa vorbeasca cu diversi preoti si au cerut un exorcism.

Biserica, inainte sa aprobe un exorcism, cere ca posedatul sa aibe anumite puteri, printre care puteri supranaturale, sa vorbeasca in alte limbi si sa aibe reactii violente atunci cand vede obiecte religioase.

In sfarsit, dupa ce au declarat-o pe Anneliese posedata de demoni in Septembrie 1975, episcopul Josef Stangl a ordonat ca un exorcism sa fie facut si aceasta misiune a fost cedata Pastorului Ernst Alt si Parintelui Arnold Renz.

S-a spus ca numerosi demoni aveau controlul asupra corpului lui Anneliese, printre care Hitler, Cain, Nero, Iuda, Legiunea, Belial si Lucifer. Exorcismul a inceput in septembrie si a continuat pana la sfarsitul lui iunie, in 1976.

Timp de 10 luni, ritualurile se desfasurau o data la o saptamana sau doua si cateodata durau pana la 4 ore o singura sedinta. In multe dintre aceste sedinte, Anneliese avea atacuri puternice si trebuia legata cu lanturi.

In timpul ritualurilor Anneliese vorbea cu o voce demonica in diferite limbi straine, inclusiv cateva care au murit cu multi ani in urma.

Sanatatea lui Anneliese incepuse sa se deterioreze. In timpul celor 10 luni de exorcism ea refuza sa manance, spunand ca demonii nu o lasa. De asemenea isi rupsese rotulele de la ambii genunchi dupa ce facuse aproximativ 600 de genoflexiuni.

Intre timp ii daduse o scrisoare preotului, spunand ca nu mai vrea sa mearga mai departe cu exorcismul.

A vorbit despre Fecioara Maria care a venit la ea si i-a oferit doua alegeri – sa fie de indata eliberata de demoni sau sa lase posedarea sa continue pentru inca putin timp ca sa iasa la iveala pericolul si puterea demonilor pentru ca intreaga lume sa afle si ca sa salveze suflete.

De asemenea Fecioara Maria i-ar fi spus ca inaintea mortii sale, va fi eliberata de demoni si va muri in pace. Anneliese a decis ca sa ramana posedata si exorcismul a fost oprit. A si prezis data si ora mortii sale.

La miezul noptii pe 1 Iulie, 1976, exact ziua in care a prezis, Anneliese a adormit, in sfarsit in pace si nu s-a mai trezit. Avea pneumonie, febra si ultimile 10 luni de chinuri si-au spus cuvantul.

Raportul autopsiei a confirmat ca murise de subnutritie si deshidratare. O femeie tanara si frumoasa, care devenise aproape de nerecunoscut, cantarind 30 de Kg! Nici un test care a fost facut in timpul autopsiei, inclusiv un test microscopic la creier, nu a rezultat in aflarea motivului pentru care avea acele crize.

O investigatie a conchis ca Anneliese a murit de foame si ca daca era hranita fortat, si acum ar fi fost in viata. Ambii parinti, pastorul si parintele au fost acuzati de ucidere prin neglijenta si procesul a inceput in Martie 1978.

Desi au fost introduse in proces si cateva secvente filmate din exorcism, toti patru au fost gasiti vinovati. Au primit 6 luni cu suspendare.

Exact inainte ca procesul sa inceapa, mama lui Anneliese ceruse ca fata sa fie deshumata. O calugarita trimisese un mesaj parintilor cu o viziune pe care a avut-o, in care spunea ca trupul fetei era nedeteriorat si ca se va dovedi ca acesta a fost un caz supranatural.

Cu scuza ca a trebuit sa isi ingroape fiica intr-un cosciug ieftin si ca vor sa transfere trupul intr-un cosciug mai dragut, au reusit sa primeasca permisiunea de a o deshuma pe Anneliese. Desi, nici parintii si nici preotii nu au avut voie sa vada trupul si nici o poza nu a fost facuta public, s-a spus ca trupul s-a deteriorat ca oricare altul.

La data de 25 Februarie, 1978, corpul a fost deshumat si transferat in alt cosciug facut din stejar si decorat cu dantela pe margine. Ingropata la doar 100 de metri de casa unde a crescut, mormantul lui Anneliese este adesea vizitat.

Cazul acesta a fost ultimul pe care Biserica Catolica l-a recunoscut OFICIAL ca un caz de posedare demonica si unde a fost acceptat un exorcism.

Printre ultimile cuvinte pe care Anneliese le-a spus preotilor ar fi fost si “Rugati-va pentru Mantuire”, iar cuvintele unui copil pe moarte in fata mamei sale… “Mama, mi-e frica”.


Vezi toate știrile în timp real și pe telefonul tău mobil: www.crimetv.ro


Lăsați un comentariu


Comentați cu atenție! Vizitatorii își asumă responsabilitatea pentru textul introdus!