Acasă » Paranormal » Afla mai multe despre VAMPIRI! Crime Tv

Afla mai multe despre VAMPIRI! Crime Tv


Conform unei legende cu iz crestin, se spune ca Lilith a fost prima sotie a lui Adam dar a fost izgonita de zeul crestin. A dobandit puteri supranaturale si a devenit un demon sexual. Rangul ei este de regina demonilor in Lumea Subpamanteana. Cain s-a hranit cu sangele ei magic si a primit puterile ei, iar mai tarziu a primit blestemele de la ingeri trimisi de “Dumnezeu” care il faceau vampiric. A primit blestemul de a avea nevoie sa bea sange si de a nu putea trai in lumina zilei, si blestemul nemuririi. In alta versiune Cain s-a nascut demon si pentru ca a fost muscat de un fel de demon-cobra in loc sa moara a devenit vampir. In orice caz exista vampirii nemuritori care beau sange si unii vampiri “soultaker” care nu sunt nemuritori si care nu au nevoie de sange. Toti copii lui Lilith sunt vampiri “soultaker” aceste puteri fiind mostenite prin sange. Toti copiii lui Cain au nevoie sa bea sange si nu pot trai in lumina zilei.

Datorita unor morti neasteptate, au circulat zvonuri ca un vampir umbla prin oras. De aceea, pentru a restabili linistea, guvernul a trimis armata in oras. S-au dus sa dezgroape mormintele celor morti recent. 13 morminte au fost dezgropate. 3 dintre cadavre erau descompuse asa cum se asteptau, dar alte 10 n-aveau deloc semne de descompunere si prezentau urme de sange proaspat. Au fost de indata decapitati si arsi.

Povestiri ca aceste de mai sus l-a facut pe marele filosof francez Jean Jacques Rousseau sa afirme: „Daca in lume ar exista o istorie care sa contina dovezi, aceasta ar fi cea a vampirilor. Nimic nu lipseste: rapoarte oficiale, marturii ale unor persoane credibile, al chirurgilor, ale preotilor, ale oamenilor legii – toate dovezile sunt de netagaduit.”

Totusi, o explicatie mult mai rationala ar putea fi oferita incidentului de mai sus. E posibil ca cei 10 din povestirea de mai sus, sa fi suferit o boala care inducea o stare de coma (semne de moarte, paliditate), acestia fiind ingropati… de vii!

Astfel de inmormantari premature erau comune in zilele in care nu existau suficiente cunostinte medicale. De exemplu, la inceputul anilor 1980, pentru a se face o noua parcare in Paris, a fost sapat un cimitir din secolul al XVIII-lea. O treime dintre morminte erau ocupate de cadavre care prezentau semne de incercare de a iesi din sicrie.

Se stie ca in trecut majoritatea casatoriilor se realizau intre nobili care adesea erau rude apropiate. Urmasii care ieseau din asemenea casatorii aveau deformari genetice, ca de exemplu Protoporfiria eritropoietica. Aceasta este o boala de pigment, care determina producerea in exces de protoporfirie, cauzand aparitia de celule care au o culoare rosie anormala. Boala cauzeaza mancarimi si edeme, si se agraveaza la lumina soarelui, pentru ca pielea se poate crapa si sangera. De aceea, cei bolnavi de aceasta boala nu vor sa stea la lumina soarelui, iar pentru multi acest lucru ar fi un semn de vampirism.


Vezi toate știrile în timp real și pe telefonul tău mobil: www.crimetv.ro

Etichete: ,

Lăsați un comentariu


Comentați cu atenție! Vizitatorii își asumă responsabilitatea pentru textul introdus!


%d blogeri au apreciat: