Acasă » Paranormal » Dedublare astrala – afla AICI ce este cu adevarat!

Dedublare astrala – afla AICI ce este cu adevarat!

Dedublarea astrală (sau călătoria astrală) este un subiect legat de Ezoterism și Paranormal – Este o experință extracorporală obținută fie în starea de veghe, fie prin visare lucidă sau prin meditație profundă.

Conceptul de Dedublare astrală presupune existența unui alt corp, separat de corpul fizic, capabil să călătorească în planuri nefizice ale existenței. De obicei aceste planuri sunt denumite Astral, Eteric, sau Spiritual.

Tema dedublării astrale este controversată, scepticii spun că există slabe dovezi că ceva părăsește cu adevărat corpul și că fenomenul este mai aproape de un Vis lucid sau halucinație, ce poate fi indus și prin substanțe chimice.

În favoarea faptului că ceva chiar părăsește corpul vin și relatările persoanelor care în timpul operațiilor chirurgicale sau în urma unor accidente au spus cum se vedeau undeva în exteriorul acțiunii, în afara corpului, putând sa-și vadă propriul corp fizic sau activitatea din jurul corpului fizic, ulterior putând fi verificate afirmațiile subiecților.

Aceste experiențe sunt numite experiențe extracorporale (în engleză: out-of-body experience).


Vezi toate știrile în timp real și pe telefonul tău mobil: www.crimetv.ro


2 comentarii la "Dedublare astrala – afla AICI ce este cu adevarat!"

  1. emil spune:

    este adevarat eu am facut acest lucru si in prezent il fac cu prieteni care doresc sa faca astfel de calatorii..
    Asa ca cine vrea sa incerce poate sa se si convinga …eu unul cred si sunt convins de ajutorul divin.. merci o seara buna..

  2. Ionescu spune:

    După exercițiile de relaxare sufletul se ridică deasupra corpului si il privește , dar la mine se ridică și corpul si plutește. Apoi sufletul revine în corp si simt o imensă bucurie. George Ionescu.

Lăsați un comentariu


Comentați cu atenție! Vizitatorii își asumă responsabilitatea pentru textul introdus!