Acasă » Paranormal » Sarah Menet profeteste un “holocaust nuclear”

Sarah Menet profeteste un “holocaust nuclear”

Sarah Menet este o femeie din Statele Unite care se considera a fi o vizionara. Ea este celebra in SUA intrucat a profetit prabusirea turnurilor gemene din New York, din 11 septembrie 2001.

Intr-o carte recent aparuta, ea profeteste despre ceea ce se va intampla in lume in viitorul apropiat. Sa citim impreuna cateva fragmente din aceasta carte:

“Inca o data, in fata mea vedeam totul ca o caseta video derulata inainte. Mai intai am vazut intreg Pamantul, iar apoi diverse tari. Mi-era foarte clar ca vor exista razboaie si probleme, inclusiv atacuri nucleare, in diverse zone ale lumii. Desi nu sunt familiara cu geografia lumii, totusi, atunci cand priveam, parca stiam despre ce tari era vorba. Uitandu-ma in zona Orientului Mijlociu, am vazut cum o racheta a zburat din Libia si a lovit Israelul. Norul-ciuperca ce a rezultat era foarte vizibil, si mi-am dat seama ca acea racheta continea o bomba nucleara. Mi-am dat seama ca responsabili pentru racheta erau iranienii, dar racheta a fost ascunsa si lansata din Libia. Apoi, aproape imediat dupa aceasta, alte rachete zburau dintr-o tara in alta, razboiul raspandindu-se rapid in intreaga lume. Am observat, de asemenea, ca multe explozii nucleare nu veneau de la rachete, ci de la bombe aflate la pamant (…)”

Asadar, in viitorul apropiat ne asteapta un holocaust nuclear…

sursa: lovendal.net


Vezi toate știrile în timp real și pe telefonul tău mobil: www.crimetv.ro


Lăsați un comentariu


Comentați cu atenție! Vizitatorii își asumă responsabilitatea pentru textul introdus!


%d blogeri au apreciat: