Acasă » Paranormal » Secta mormonilor!

Secta mormonilor!

In 1823, un baiat de 18 ani din Palmyra (New York) a fost vizitat de un inger, spunandu-i-se de niste farfurii de aur magice. Avand niste ochelari speciali, el a fost capabil sa le traduca intr-o carte in care era vorba despre cum tribul pierdut al Israelului a fost vizitat de Iisus in America cu cateva sute de ani in urma. In 1831, el a inceput o Biserica in Kirtland (Ohio).

Mai tarziu, el a spus ca membrii Bisericii mormonilor ar putea actiona ca “reprezentanti” ai persoanelor decedate, si pentru aceasta i-a botezat si i-a reunit in clanuri de familii care vor face parte impreuna din paradis.

Membrii Bisericii mormonilor sunt ingrijorati de stramosii lor care au trait inaintea aparitiei acestei biserici, si care nu vor fi capabili sa fie alaturi de ei in paradis. Asa ca au inceput sa studieze cine au fost acei stramosi, cu timpul devenind niste genealogisti ai dracului de buni.

Intr-un munte de granit aflat la circa 30 km sud-est de Salt Lake City (Utah, SUA) mormonii si-au construit o uriasa incapere subterana, unde sunt inregistrate informatii despre nasterile, casatoriile si mortile a peste 2 miliarde de oameni, devenind astfel cea mai mare baza de date despre rasa umana din lume.

Aflata la circa 200 de metri in interiorul muntelui si avand un invelis ce-l protejeaza si de atacuri nucleare, Adapostul de la Muntele de Granit (Granite Mountain Vault) are peste 5 miliarde de documente, inregistrate sub forma de microfilme sau microfise.

25.000 de voluntari lucreaza pentru a scana si a indexa toate aceste documente, si pentru a le pune pe Internet pe site-ul www.ancestry.com, site creat de Biserica mormonilor si care are pana acum aproape 1 milion de abonati. Ei detin toate inregistrarile despre nasterile, casatoriile si mortile tuturor cetatenilor americani din ultimii 200 de ani.

Intrebarea e: ce fac mormonii cu aceste date impresionante? Conteaza atat de mult ovulele, spermatozoizii sau ADN-ul cuiva pentru a ajunge in Paradis?


Vezi toate știrile în timp real și pe telefonul tău mobil: www.crimetv.ro


Lăsați un comentariu


Comentați cu atenție! Vizitatorii își asumă responsabilitatea pentru textul introdus!