Acasă » Paranormal » Misteriosul numar 33!

Misteriosul numar 33!

In poza de mai jos il puteti vedea pe generalul Albert Pike (1809-1891), Mare Maestru Francmason si initiat. Se vede ca la piept, el poarta simbolul stelei masonice.

Steaua masonica, cu treizeci şi trei de raze, este prezenta la loc vizibil pe monumentele publice in centrul oraselor din lumea intreaga.

Am gasit numarul 33 codificat in operele lui Bacon, Shakespeare, in manifestele rozacruciene, dar si pe mormintele acestuia din urma si al lui Robert Yludd, cel care a tradus in limba engleza versiunea autorizata a Bibliei. Iisus Cristos a trait 33 de ani.

Semnificatia acestui numar (33) constituie unul dintre cele mai vechi si mai bine pastrate secrete ale filozofiei ezoterice. Treizeci si trei este ritmul domeniului vegetal al cosmosului, dimensiunea care controleaza interactiunile dintre lumile spirituale si cea materiala.

O aluzie relativ explicita la el apare in Metamorfozele poetului Ovidiu, in care despre spiritul lui Cezar, atunci cand este asasinat, se spune ca ii paraseste trupul prin cele treizeci si trei de rani.

Secretul lui face referire la numarul portalurilor prin care spiritul uman poate calatori intre lumea materiala si lumile spirituale.

Cunoasterea practica a acestor portaluri este rezervata initiatilor de cel mai inalt nivel, fiindca ea le permite sa circule nestingheriti intre cele doua taramuri.

sursa: lovendal.net


Vezi toate știrile în timp real și pe telefonul tău mobil: www.crimetv.ro


Lăsați un comentariu


Comentați cu atenție! Vizitatorii își asumă responsabilitatea pentru textul introdus!