Acasă » Paranormal » Peste auriu urias! Poza este adevarata?

Peste auriu urias! Poza este adevarata?

Poza de mai jos este luata de pe site-ul Mail Online. Este un soi de crap (koi) care cantareste aproximativ 15 kilograme (cat greutatea unei fetite de 3 ani), si se crede ca este unul dintre cei mai mari pesti de acest gen capturati vreodata.

Fericitul pescar, Angler Raphael Biagini, in varsta de 30 de ani, s-a dus sa pescuiasca intr-un lac din Franta, si i-au trebuit doar 10 minute pentru a prinde acest gigant exemplar.

Dl Biagini, pescarul din imagine, a declarat ca, atunci cand undita a prins, nu stia ce se afla la capatul ei, dar si-a dat seama ca trebuie sa fie ceva urias. “Pestele s-a zbatut bine, dar n-a fost destul ca sa castige”, a conchis dl Biagini.

Dupa ce a facut poza care l-a facut celebru in toata lumea, pescarul i-a dat drumul pestelui in lac.

Totusi, priviti cu atentie aceasta poza. N-ar fi putut fi falsificata? Exemplarul prins pare ca un fel de “pestisorul de aur” intr-o versiune uriasa. Pe de alta parte, Internetul e plin de povesti cu fotografii modificate, care s-au dovedit a fi false.

Totusi, Ken Peterson, director de comunicare la Acvariul Monterey Bay, a declarat ca un asemenea peste nu este imposibil. Un crap koi, daca are mancare suficienta si un spatiu imens in care sa poata inota, poate ajunge si la greutati mult mai mari decat atat.

Conform site-ului FishBase.org, cel mai mare crap koi poate atinge si greutatea de 40 de kilograme! Asa ca… nimic nu e imposibil.

Dar, totusi, nu vi se pare ca pestele e cam mare pentru doar… 15 kilograme? Voi ce spuneti: e falsa sau nu poza?


Vezi toate știrile în timp real și pe telefonul tău mobil: www.crimetv.ro


2 comentarii la "Peste auriu urias! Poza este adevarata?"

  1. liana10 spune:

    mei, io am vazut un crap auriu koi(ios) din asta la 2kg. Fiu-meu are 15 kg de la 2 ani si-acum se mentine…are 2 ani si jumatate. Tinand cont ca trupul uman mai contine oase si sange, si arata altfel la 15 kg, cred ca pestele are 15 kg.
    Io vreau sa stiu daca i-a indeplinit cele 3 dorinte pescarului, daca tot i-a dat drumul…

  2. paul spune:

    la marimea pe care o are in poza..are mult mai mult decat 15 kg…credeti-ma pe cuvant,sunt pescar de crap..poza e fake sau greutata e scrisa gresit…la oasa dimensiune crapul are in jur de 25 -30 de kg.

Lăsați un comentariu


Comentați cu atenție! Vizitatorii își asumă responsabilitatea pentru textul introdus!