Acasă » Paranormal » 5000 de pasari moarte au cazut din cer in SUA!

5000 de pasari moarte au cazut din cer in SUA!

Semn rau, dezastru ecologic sau accident de artificii?

Asta se intreaba locuitorii unui orasel din Statele Unite, care au inceput anul sub o ploaie de pasari moarte. Zburatoarele au cazut ca secerate din cer si in scurt timp, pe strazi s-au adunat cam 5.000 de cadavre.

Localnicii din Beebe, un orasel din statul american Arkansas, au avut parte de o surpriza neplacuta la inceput de an. Mii de pasari moarte au inceput sa cada, ca secerate, din cer. In scurt timp, strazile s-au umplut de cadavrele zburatoarelor.

Initial, oamenii s-au gandit ca pasarile au fost otravite, insa inspectorii de mediu au infirmat teoria.

Autoritatile cred ca neobisnuitul incident s-a produs dupa ce stolul de pasari ar fi trecut printr-un nor de grindina la mare inaltime. O alta teorie invoca artificiile de Revelion, care le-ar fi surprins in plin zbor.

Totul seamana cu o scena dintr-un film de groaza. In fiecare curte din zona sunt cu zeci de pasari moarte imprastiate pe jos. Partea cea mai inspaimantatoare este ca nimeni nu stie cum au ajuns aici.

Desi initial s-au gandit sa evacueze regiunea, autoritatile s-au mai linistit atunci cand au aflat ca aerul nu contine toxine.


Vezi toate știrile în timp real și pe telefonul tău mobil: www.crimetv.ro


Un comentariu la "5000 de pasari moarte au cazut din cer in SUA!"

  1. Johanna spune:

    Groaznic…

Lăsați un comentariu


Comentați cu atenție! Vizitatorii își asumă responsabilitatea pentru textul introdus!