Acasă » Dosare » Cele mai tari PORTRETE ROBOT!

Cele mai tari PORTRETE ROBOT!

Se intampla cateodata ca desenatorii politiei sa dea gres, in cel mai dezastruos mod cu putinta cand vine vorba de portrete robot.

Juanito Ray Garcia a fost arestat in California, fiind acuzat ca a impuscat un tanar de 21 de ani, dupa ce s-ar fi certat din cauza marijuanei.

Asa arata portretul robot dat publicitatii de politistii americani, dupa ce o femeie a fost ucisa in parcarea unui supermarket.

Mustaciosul fara chip din imaginea alaturata a fost suspect in cazul unei disparitii, inregistrata in statul american Oregon.

Artistii desenatori si-au spalat toate pacatele cu acest portret robot, care pare fi realizat cu suspectul stand in fata artistului.

Va vine sa credeti sau nu, dar asa arata portetul robot care ar fi trebuit sa-i ajute Politia Royala din Thailanda sa prinda un barbat care a jefuit o banca din Bangkok, avand pe cap o casca de motociclist.

Un magazin din Carolina de Sud, Statele Unite, a fost jefuit de un barbat cu un cap in forma de ou, privire fixa si ochelari, care a fortat doi angajati sa deschida un seif si apoi i-a imobilizat.

Un adolescent din Florida a fost arestat datorita informatiilor primite de la un telespectator care a vazut la TV portretul robot al baiatului.

Suspectul in varsta de 18 ani risca inchisoarea, dupa ce ar fi pipait o fetita, in momentul in care a trecut pe langa ea cu bicicleta.


Vezi toate știrile în timp real și pe telefonul tău mobil: www.crimetv.ro


Lăsați un comentariu


Comentați cu atenție! Vizitatorii își asumă responsabilitatea pentru textul introdus!