Acasă » Dosare » TOP 5 bunici rele!

TOP 5 bunici rele!

5. Vera Tursi – bunica proxeneta

Sexul reprezenta principala sursa de venit pentru americanca Vera Tursi (80 de ani). Nici varsta inaintata si nici astmul de care suferea nu o impiedicau sa faca bani din proxenetism.

Ea a preluat “afacerea” fiicei ei, dupa ce aceasta a incetat din viata. Tariful fetelor era de 160$ pentru o ora, din care 60$ ii reveneu Verei. Politistii si-au dat seama ca ar putea avea de-a face cu o pensionara abia dupa ce i-au interceptat convorbirile telefonice – octogenara respira greu si folosea des apelativul “Draga”.

4. Theresia Taylor – bunica traficanta de droguri

Statul Florida este raiul pensionarilor din Statele Unite, insa Theresia Taylor, o doamna ajunsa la venerabila etate de 64 de ani, s-a plictisit rapid de activitatile specifice varstnicilor. Asa ca a apelat la toate cunostintele de-o varsta cu ea, pentru a cumpara medicamente cum ar fi Oxycoden sau Soma, un relaxant al muschilor.

Acestea erau revandute apoi, la suprapret, doritorilor. Atunci cand au descins la locuinta ei, politistii au dat peste o cantitate impresionanta de medicamente, bani, marijuana si lumini pentru cresterea plantelor.

3. Ernestine Williams – bunica lider de grupare

Tot in Florida, Ernestine Williams (67 de ani) a fost arestata deoarece era liderul unei grupari specializate in furtul cartilor de credit si al carnetelor de cecuri, de la persoanele in varsta. Desi imobilizata intr-un scaun cu rotile, Ernestine coordona mai multi hoti de buzunare si spargatori, care au operat mai bine de zece ani.

Acestia au recrutat la randul lor alti membri ai familiei, prieteni si oricine accepta droguri in schimbul serviciilor de raufacatori prestate. Sexagenara le dadea instructiuni privind victimele, modul de abordare si chiar mergea cu autobuzul in alte localitati, pentru a-si extinde zona de operare.

2. Nina Tkacheva – bunica traficant de organe

Rusoaica Nina Tkacheva i-a spus nepotului ei Andrei, de 5 ani, ca il va duce intr-o excursie la Disneyland, insa politistii sunt de alta parere. Femeie intentiona de fapt sa-l vanda pe baiatul ramas orfan, traficantilor de organe, in schimbul a 90.000 de dolari.

Unchiul copilului, implicat si el in afacere, stia ca pretul este de doar 20.000 de dolari. Barbatul, tatal a doua fete le-a spus politistilor cum de a acceptat sa ia parte la asa ceva: “Mama mi-a spus ca nu e treaba mea, pentru ca e nepotul ei”.

1. Betty Neumar – bunica criminal in serie sau “Vaduva Neagra”

Betty Neumar avea 76 de ani cand politistii au arestat-o, la aproape 20 de ani dupa ce a angajat un asasin profesionist pentru a-l ucide pe cel de-al patrulea sot, Harold Gentry, ca sa incaseze polita de asigurare in valoare de 20.000 de dolari.

Oamenii legii au realizat abia ulterior ca Betty a fost maritata de cinci ori si toti sotii au parasit casnicia cu picioarele inainte. Trei dintre ei au sfarsit impuscati mortal.

In plus, politistii au redeschis si cazul mortii fiului ei, din 1985, catalogata initial ca sinucidere.

sursa: forkparty.com


Vezi toate știrile în timp real și pe telefonul tău mobil: www.crimetv.ro


Lăsați un comentariu


Comentați cu atenție! Vizitatorii își asumă responsabilitatea pentru textul introdus!