Acasă » Dosare » Criminalul Marius Csampar: “Ei s-au nascut sa moara din mana mea, iar eu m-am nascut ca sa ii omor”!

Criminalul Marius Csampar: “Ei s-au nascut sa moara din mana mea, iar eu m-am nascut ca sa ii omor”!

Ne cerem scuze daca pe parcursul ultimei zile siteul incarca foarte greu, sau mai rau de atat, nu incarca deloc. Nu stim sigur de la ce a fost problema, dar e posibil sa fi primit flood.
Ne cerem scuze de orice inconveniente si speram sa nu se mai intample.

A comis sase crime oribile si nu are regrete.

Marius Csampar a fost condamnat pe viata dupa ce anchetatorii au reusit sa probeze sase crime comise in patru ani. Prima victima a fost o femeie.

Asa a inceput lungul sir al crimelor, in decembrie ’93. Cateva luni mai tarziu a ucis un barbat care nu a vrut sa-i dea bani. A urmat un prieten care voia sa-l toarne. “Deja nu ma mai gandeam sa-l bat si sa-l las in pace, pentru ca-l bateai si tot la politie ajungeai”, spune asasinul.

Corpul l-a aruncat intr-un canal, iar capul intr-un lac. A patra victima a fost tot un prieten, pe care il suspecta ca vrea sa-i traga teapa. Apoi, victima i-a cazut fosta gazda, iar ultimul vizat, un prieten de talharii. “L-am dus in subteran si l-am facut bucati”, spune criminalul. Imediat dupa inceperea anchetei, Marius a incercat sa-l omoare cu o lama chiar pe Iuliu Molcut, procurorul care ancheta cazul.


Vezi toate știrile în timp real și pe telefonul tău mobil: www.crimetv.ro


7 comentarii la "Criminalul Marius Csampar: “Ei s-au nascut sa moara din mana mea, iar eu m-am nascut ca sa ii omor”!"

 1. somebody spune:

  solcane!!!ti-a pus csampar gand rau ai grija ca esti cam…inervant:))))))

 2. alee spune:

  de mica il stiu…sper sa iasa.pare raw tare pt el

 3. mmmmaaa spune:

  @alee sa iasa ca sa ce? sa te omoara si pe tine eventual? sa putrezeasca acolo!

 4. calu spune:

  Am avut relatii stabile asa de 2 luni 3 luni =))))))))

 5. Raluca Ioana spune:

  Marius Csampar a fost eliberat din cate am inteles in anul 2017. Dupa mine, el s-a schimbat total. Si din interviuri se poate constata acest lucru. Plus ca, dupa mai bine de 20 de ani de puscarie nu cred ca ai mai vrea sa dai pe acolo, stiind ca nu ai sa mai iesi… parerea mea. Mi-a parut raqu de el, il cunosc de mica, inca de la 6/7 ani auzisem de el

 6. Elena spune:

  Cred ca in pușcărie îi este locul,putea sa fure, dar viata oamenilor să o ia asa nu sunt de acord,asa senin vorbește despre crimele comise,el nu are nici un sentiment de regret,asta denotă că oricand ar mai face asa ceva la fel de senin.

 7. Ilie spune:

  Daca traia Ceausescu era demult executat. Un jeg care va omora din nou fie ptr ca-i este foame fie din teama de a nu fi turnat!

Lăsați un comentariu


Comentați cu atenție! Vizitatorii își asumă responsabilitatea pentru textul introdus!