Acasă » Dosare » VIDEO cu prinderea evadatului Eugen Gales NECENZURAT!

VIDEO cu prinderea evadatului Eugen Gales NECENZURAT!

O padure din Dambovita a devenit locul capturarii barbatului banuit de o dubla crima si evadat la inceputul lui martie dintr-un tribunal.

Individul a devenit violent cu localnicii, care l-au zarit intamplator si l-au dat in vileag, iar apoi i-a atacat pe politistii veniti sa-l incatuseze. Unul dintre agenti a fost ranit de cel incoltit.

Cand au ajuns la fugar, politistii l-au gasit camuflat, acoperit cu celofan si crengi.

Se astepta probabil sa-i vada in orice clipa. Stia ca sambata seara, un localnic il vazuse bine si ar putea da alarma. S-a intamplat intocmai.

“Omul padurii”, asa cum este numit barbatul de o vreme, si-a iesit din minti cand i-a vazut pe oamenii legii. Unul dintre cei care au intervenit a primit o lovitura in fata.

Gales stia bine cum sa reziste in conditii vitrege. In urma cu cativa ani, a mai fost cautat de fortele de ordine, care il banuiau ca snopise in bataie un barbat.

A supravietuit atunci tot in mijlocul padurii, cateva luni. Dupa 7 ani a fost retinut atunci si incarcerat.

Individul mai avea de ispasit 3 ani si 4 luni, dupa ce batuse un vecin si era suspect in doua cazuri de crima. Acum risca sa mai primeasca 2 ani, pentru evadare.

Dupa ce a fost prins, barbatul a fost dus la sediul Inspectoratului Judetean de Politie Dambovita, iar de aici la Penitenciarul de maxima siguranta Margineni, unde de altfel isi ispasea pedeapsa inainte sa evadeze.

Nicolae Gales este considerat deosebit de periculos. Era condamnat pentru ca in 2003 a schilodit in bataie un vecin.

Mai mult, procurorii strangeau probe pentru a-l acuza intr-un alt dosar, privind comiterea unei duble crime – bunica lui si un vecin au fost ucisi.

Gales a evadat dupa ce agentii care il insoteau in judecatoria Moreni au facut greseala sa-l lase singur intr-o camera fara gratii la ferestre.


Vezi toate știrile în timp real și pe telefonul tău mobil: www.crimetv.ro


2 comentarii la "VIDEO cu prinderea evadatului Eugen Gales NECENZURAT!"

  1. […] Crime TV a postat pe site-ul său filmul necenzurat al prinderii criminalului Eugen Galeş, cel care a evadat în urmă cu câteva săptămâni din închisoare. […]

  2. tibi spune:

    nu cred ca si-a omorat bunica – mai degraba l-a omorat pe ucigasul bunicii sale …
    de aceea in mintea lui se si declara nevinovat

Lăsați un comentariu


Comentați cu atenție! Vizitatorii își asumă responsabilitatea pentru textul introdus!


%d blogeri au apreciat: