Acasă » Dosare » Tudy si Oana fug din tara – Din pricina masturbarii!

Tudy si Oana fug din tara – Din pricina masturbarii!

Oana Zavoranu s-a decis sa se mute cu deja prea celebrul onanist Tudy (Tudor Ionescu) la Bruxelles, unde acesta detine o locuinta, informeaza ziarul National.

Se zvoneste ca sotia lui Pepe nu mai suporta ideea ca noul ei iubit a ajuns in centrul atentiei publice din Romania printr-o masturbare feroce.

Gest pe care tanarul Tudy, dupa cum reiese din cele spuse de Oana, il dedicase cu dragoste totala chiar ei.

`Dupa ce isi va reveni si isi va aranja treburile, Oana va pleca la Tudy, se va muta la Bruxelles`, a declarat pentru ziarul National o sursa din anturajul Oanei.

Romania pare sa nu ii mai ofere Oanei motive sa ramana: divortul de Pepe a luat o o turnura groaznica pentru imaginea ei, relatia cu Marioara Zavoranu este in continuare praf, iar contractul pe care urma sa-l semneze cu Antena 1 pentru emisiunea X Factor a fost anulat de postul de televiziune.

Mai mut decat atat, voci din presa au anuntat ca Pepe ar fi semnat un contract cu postul trustului Intact pentru postul de prezentator al unei emisiuni noi, iar in toamna cantaretul va participa la emisiunea Dansez pentru tine.

Reamintim declaratiile de dragoste ale lui Tudy decicate Oanei.

Modul inedit in care o face e de-a dreptul salutar

tudy masturbareIata ce ii zice Tudy iubitei Oana Zavoranu in timp ce face, asa cum singur se exprima – jocco di mano:

„Trebuie să fiu în tine şase ore. Şase ore să fiu în tine, adânc în tine. Duminică, te f… O să ai p… asta. Uite cum o frec pentru tine, aici trebuia să fie gura ta.

Uită-te la ea! Trebuia să fii cu mine la cafenea, să ne frecăm. P… asta o să fie în tine toată. Vreau să uiţi de toate celelalte. O să-mi dau drumu’ pentru tine. Uită-te acum.

Ar trebui să fie totul în tine. Te iubesc Oana! Baby meu. Vreau să te sărut, să te strâng în braţe. Eşti viaţa mea, puiule!”

sursa: agentia.org


Vezi toate știrile în timp real și pe telefonul tău mobil: www.crimetv.ro


Lăsați un comentariu


Comentați cu atenție! Vizitatorii își asumă responsabilitatea pentru textul introdus!