Acasă » Crime » Familia Gambino destramata de FBI si politia italiana / VIDEO

Familia Gambino destramata de FBI si politia italiana / VIDEO

Politia Americana si cea Italiana au arestat aproximativ 80 de oameni in cea mai mare descindere impotriva Mafiei din ultimii 20 de ani, ca parte a unui efort de a taia legaturile dintre Familia Gambino din New York, odata condusa de raposatul John Gotti, de Mafia Siciliana.

FBI-ul si celelalte departamente de politie au facut 59 de arestari in timp ce Politia Italiana a arestat 20 de oameni in operatiunea numita “Podul vechi”. Ultima descindere de asemenea calibru a fost facuta in 1988, cand FBI si autoritatile din Palermo au destramat o retea de trafic de heroina cunoscuta ca “Turnul de Fiet”.

Oricand este rupta relatia dintre Mafia Americana si cea Siciliana, intotdeauna este resuscitata, a spus Procurorul Domenico Gozzo din Palermo, care a facut parte din ultima operatiune.

Procurori americani din Brooklyn, New York, au anuntat schimbari judiciare impotriva la 62 de indivizi, multi dintre ei fiind membri cunoscuti ai grupului Gambino, despre care FBI-ul spune ca este una dintre cele mai mari organizatii mafiote din SUA.


Vezi toate știrile în timp real și pe telefonul tău mobil: www.crimetv.ro


Lăsați un comentariu


Comentați cu atenție! Vizitatorii își asumă responsabilitatea pentru textul introdus!