Acasă » Crime » Whitney Houston a murit din cauza unui amestec de medicamente?

Whitney Houston a murit din cauza unui amestec de medicamente?

Medicii cântăreţei Whitney Houston, decedată sâmbătă la Los Angeles, vor fi interogaţi de poliţia americană, în legătură cu medicamentele descoperite în camera de hotel în care a fost găsit trupul neînsufleţit al artistei, conform Mediafax.

Potrivit presei americane, este foarte posibil ca artista să fi fost deja moartă în momentul în care a ajuns cu capul sub apă, în cada din camera de hotel din Beverly Hills, unde a fost găsită în după-amiaza de sâmbătă.

Se spune că Whitney nu ar fi murit prin înecare, ci din cauza unui cocktail de medicamente prescrise.

Trupul cântăreţei Whitney Houston a fost transportat în noaptea de luni spre marţi cu un dric auriu la Whigham Funeral Home, iar funeraliile vor avea loc vineri in Newark.

Se spune că în plămânii artistei a fost găsită o cantitate foarte mică de apă. Poliţia din Los Angeles a descoperit în camera cântăreţei şase flacoane de medicamente ce pot fi eliberate doar pe baza unei reţete: Xanax, Lorazepam, Ibuprofen, Midol, Amoxicilină şi Valium.

Ed Winter, directorul adjunct al Institutului de medicină legală din Los Angeles, a dezvăluit puţine informaţii privind rezultatele autopsiei cântăreţei Whitney Houston, într-o conferinţă de presă organizată duminică, precizând însă că medicii nu au descoperit urme vizibile care să ateste producerea unor traumatisme sau a unei crime.

El a refuzat să comenteze o serie de speculaţii, apărute în presă, potrivit cărora Whitney Houston s-ar fi înecat în cada din camera ei de hotel, după ce ar fi consumat droguri şi alcool: “Nu voi face niciun comentariu despre medicamentele sau reţetele prescrise pe care le-am obţinut”.

Artista americană avea 48 de ani.


Vezi toate știrile în timp real și pe telefonul tău mobil: www.crimetv.ro


3 comentarii la "Whitney Houston a murit din cauza unui amestec de medicamente?"

 1. Alexandra spune:

  A fost omorata de illuminati!!!!!!!!!! alta victima….http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=2xH_0w5H9tM

 2. Buna ziua,

  De acum puteti publica anunturi in ziarul Adevarul accesand http://www.licitaii-ziare.ro

 3. Buna ziua,

  De acum puteti publica anunturi licitatii in ziarul Evenimentul Zilei accesand http://www.licitatii-ziare.ro/anunturi-licitatii-ziarul-evenimentul-zilei.php
  Ne puteti contacta la 0768.44.11.33 sau 0721.08.08.10

Lăsați un comentariu


Comentați cu atenție! Vizitatorii își asumă responsabilitatea pentru textul introdus!


%d blogeri au apreciat: