Acasă » IT » Apple nu a inventat dreptunghiul rotunjit.

Apple nu a inventat dreptunghiul rotunjit.

Samsung sustine ca il foloseste de multi ani…

 

Tot ce am putut afla despre Samsung si Apple este in toi cu echipa juridica Samsung subliniind ca Steve Jobs nu a inventa tdreptunghiul rotunjit. Avocatul celor de la Samsung. Charlie Verhoeven a spus ca exista o distinctie intre succes comercial si de a inventa ceva.

Verhoeven a aratat o selectie de modele care sunt foarte asemanatoare cu aspectul dreptunghiular, minimalist al iPad. Unele dintre aceste dateaza din 1994.

“Apple nu a inventat dreptunghiul rotunjit, pe care il vedeti”, a declarat Verhoeven.

El a aratat o mana de diapozitive care ilustreaza gama larga de telefoane mobile Samsung si smartphone-uri inainte de iPhone, care a fost introdus în 2007, si dupa. Dupa iPhone, el a pretins ca,consumatorii au dorit forma Candy-Bar, cu un ecran tactil mare, iar întreaga industrie sa mutat spre asta. El a spus ca acest lucru nu a fost incalcare a fost competitie. Ei au furnizat ce au dorit consumatorii.

El a oferit exemple de documente interne Apple, disecarea si discutarea smartphone-urilor si a tabletelor competitive, inclusiv Samsung. El a spus ca produsele Samsung nu au creeat confuzie consumatoriilor de pe piata. Verhoeven a spus ca Samsung este un important furnizor componente pentru Apple, dar Apple crede ca Samsung a inventat ceva.

Samsung nu include caracteristicile protejate de brevete Apple. Nu exista nici o rama, pe marginea aparatului. Apple spune ca brevetele 3G Samsung sunt “mult mai fundamentale decat lucruri mici care le puteti face pe un ecran tactil.”

 


Vezi toate știrile în timp real și pe telefonul tău mobil: www.crimetv.ro

Etichete: ,

Lăsați un comentariu


Comentați cu atenție! Vizitatorii își asumă responsabilitatea pentru textul introdus!


%d blogeri au apreciat: