Acasă » Scandal » Socant: Un medic italian a refuzat sa faca transplantul de inima unui roman

Socant: Un medic italian a refuzat sa faca transplantul de inima unui roman

Socant: Un medic italian a refuzat sa faca transplantul de inima unui roman

Caz socant in Italia. Unui roman i-a fost refuzat transplantul de inima pe motiv de nationalitate.

Cotidianul italian Il Gazettino relatează cazul unui român de 53 de ani, angajat pe o navă a unui armator italian, care, în urma unui infarct, avea nevoie de un transplant de inimă.

Românul supraviețuia cu ajutorul unei inimi artificiale mecanice și avea nevoie urgentă de un transplant de cord.

Pentru ca nu ar fi rezistat unui drum pana in Romania acesta a fost internat la un spital din Mestre. Un cardiochirurg din Padova a fost chemat acolo pentru a aproba transplantul și pentru a face operația. Când a auzit că pacientul este român, doctorul a declarat infuriat: „E român? Nu-i facem transplant! Să se ducă la el în țară!”, care i-a recomandat să vină în România pentru a-și continua tratamentul și pentru a se înscrie pe lista de așteptare pentru o a primi o nouă inimă.

Potrivit sursei citate de presa italiana medicul care a refuzat transplantul ar mai fi declarat ca „inimile italienilor trebuie date italienilor”.

 


Vezi toate știrile în timp real și pe telefonul tău mobil: www.crimetv.ro


Un comentariu la "Socant: Un medic italian a refuzat sa faca transplantul de inima unui roman"

  1. stricnina spune:

    …italian jegos, n-ar mai muri nimeni inaintea ta ! Juramantul lui Hipocrate (cand l-ai facut)se referea la nationalitate, culoare sau religie ?! Scarba macaronara….esti mult sub scara evolutiei umane, esti inca la stadiul de grohait, porc rasist incopetent si sper sa-ti moara ce ai mai scump ca lumina ochilor, sa te trazneasca Dumnezeu atunci cand nici nu te astepti !!! UUUAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!

Lăsați un comentariu


Comentați cu atenție! Vizitatorii își asumă responsabilitatea pentru textul introdus!