Acasă » Scandal » 399 DE CARTUSE II POT ADUCE LUI NASTASE INCA 8 ANI DE INCHISOARE

399 DE CARTUSE II POT ADUCE LUI NASTASE INCA 8 ANI DE INCHISOARE

399 DE CARTUSE II POT ADUCE LUI NASTASE INCA 8 ANI DE INCHISOARE

Anul 2012 pare unul nefast pentru fostul premier Adrian Nastase. Acesta risca inca 8 ani de inchisoare pentru posesie ilegala de munitie.

Adrian Nastase este cercetat de procurori pentru nerespectarea regimului armelor si munitiilor, dup ace in locuinta lui, anchetatorii au gasit 399 de cartuse pentru care nu are autorizatie.

Procurorul general al Romaniei, Laura Codruta Kovesi a declarat ca este vorba de incidentele care au aparut legat de incidentele de la tentativa de sinucidere. “Fata de politisti s-a constatat ca s-au respectat procedurile. A fost sigilat spatiul in care era armamentul si acolo s-au gasit 399 de cartuse care nu erau inscrise in permisul de portarma. Avea un numar relativ mare de arme, dar pentru fiecare detinea permis de portarma”.

De asemenea procurorii vor verifica controlul facut de politisti. “Dupa incidentul de la coaforul Perla, s-a dispus controlul armelor de catre politie. Stim ca s-a dispus pentru toti detinatorii de arma de foc. Vom verifica daca acest control a avut loc, cum s-a facut controlul in cazul lui Adrian Nastase. De obicei, ofiterii care fac controlul nu pot face perchezitie in toata casa celui ce detine arma, ci doar in fisetul in care este pastrata arma”, a precizat procurorul general.
In data de 20 iunie fostul prim ministru a incercat sa se sinucida cu arma sa. Dosarul in cazul tentative de sinucidere a fost inchis cu neinceperea urmaririi penale. Probatoriul administrat in cauza a relevat faptul ca gestul acestuia a fost voluntar, iar cei doi ofiteri de politie au desfasurat procedurile de punere in aplicare a mandatului de executare a pedepsei, conform dispozitiilor procedurale.

 

 


Vezi toate știrile în timp real și pe telefonul tău mobil: www.crimetv.ro


Un comentariu la "399 DE CARTUSE II POT ADUCE LUI NASTASE INCA 8 ANI DE INCHISOARE"

  1. stricnina spune:

    Din partea mea sa mai iasa din puscarie cand va ingheta Terra! Merita sa ramana inchis pentru totdeauna si sa arunce cheia de la celula !!!!

Lăsați un comentariu


Comentați cu atenție! Vizitatorii își asumă responsabilitatea pentru textul introdus!