Acasă » Stiri » SE SUBTIAZA RANDURILE IN PDL

SE SUBTIAZA RANDURILE IN PDL

SE SUBTIAZA RANDURILE IN PDL

In PDL s-a dat startul plecarilor din toamna. Honorius Prigoana si Stefan Pirpiliu au demisionat din PDL.

Prigoana Junior s-a inscris in PNL, Pirpiliu se mai gandeste in constructie politica va activa

“Fostul candidat la alegerile parlamentare pentru Camera Deputatilor Honorius Prigoana s-a inscris vineri, 31 august a.c., in Organizatia Municipala a PNL Bucuresti. Adeziunea a fost semnata de presedintele interimar al PNL, Daniel Chitoiu.

Honorius Prigoana va activa in cadrul organizatiei PNL a Sectorului 2″, se arata intr-un comunicat al Organizatiei Municipale PNL Bucuresti.  Honorius Prigoana a confirmat anuntul, declarand pentru ziarul Gandul ca  “Eu sunt un om de dreapta, cu o doctrina liberala, iar Partidul National Liberal este singurul partid de dreapta din Romania, in interiorul lui va fi adevarata doctrina liberala. Nu m-am sfatuit decat cu propria constiinta, colegii din PDL mi-au urat succes, unii dintre ei chiar vor sa treaca si ei la PNL”. Silviu Prigoana sustine ca nu stia de decizia fiului lui, el fiind plecat din tara. Cat despre zvonurile ca si el ar dori sa plece, Prigoana tatal spune ca o astfel de decizie se anunta la tribuna Parlamentului si ca nu intentioneaza nimic momentan.

In ceea ce-l priveste pe deputatul Stefan Pirpiliu, fost prim-vicepresedinte PDL Bucuresti, sunt zvonuri ca se va alatura constructiei lui Razvan Mihai Ungureanu, Initiativa Civica de Centru Dreapta.

“Am plecat din PDL de la inceputul saptamanii si voi anunta in perioada urmatoare constructia politica in care ma voi regasi”, a declarat Pirpiliu, intrebat de Mediafax.

Intrebat daca a avut nemultumiri legate de PDL, el a raspuns: “Nu este vorba despre nemultumiri, am colaborat bine cu colegii din PDL, dar consider ca sunt util intr-o alta constructie politica”.

PDL a anuntat ca nu va accepta pe lista candidatilor la parlamentare oameni care au ales sa paraseasca partidul, chiar daca au facut-o pentru cei aflati cu ei in Alianta.


Vezi toate știrile în timp real și pe telefonul tău mobil: www.crimetv.ro


Lăsați un comentariu


Comentați cu atenție! Vizitatorii își asumă responsabilitatea pentru textul introdus!