Acasă » Stiri » Recensământ 2022

Recensământ 2022

Salariaţii care vor alege să se autorecenzeze online vor primi o zi liberă de la angajator.

Este ultima săptămâna in care ne putem autorecenza, dar platforma creată de Institutul Naţional de Statistică se blochează continuu. Din cauza numărului mare de accesări, site-ul oficial le dă bătăi de cap celor care vor să completeze formularul.

Persoanele care refuză furnizarea de date pentru recensământ riscă o amendă de la 1.000 de lei la 3.000 lei. Recensământul online, sau autorecenzarea, poate fi realizat până la 15 mai, data limită de completare a formularelor. De pe 16 mai până pe 17 iulie 2022 colectarea datelor se va face de către recenzori, prin interviuri faţă în faţă, în baza tabelelor.


Salariaţii care vor alege să se autorecenzeze online vor primi o zi liberă de la angajator. Dovada autorecenzării online se va realiza prin prezentarea codului de confirmare a încheierii cu succes a autorecenzării.

Angajatorii sunt obligați să le acorde salariaților o zi liberă, plătită, dacă aceştia prezintă dovada completării formularului online în prima etapă a recensământului populației.
Codul va fi generat automat de aplicaţia informatică pentru fiecare formular individual transmis către baza de recensământ.


Vezi toate știrile în timp real și pe telefonul tău mobil: www.crimetv.ro


Lăsați un comentariu


Comentați cu atenție! Vizitatorii își asumă responsabilitatea pentru textul introdus!


%d blogeri au apreciat: