Acasă » Stiri » O româncă a fost înjunghiată de iubitul irakian!

O româncă a fost înjunghiată de iubitul irakian!

A fost alertă generală, după un atac sângeros petrecut în orașul austriac Linz. Un irakian de 41 de ani și-a înjunghiat partenera româncă, într-o criză de gelozie.

O româncă a fost rănită cu un cuţit de partenerul său, un bărbat de origine irakiană. După ce şi-a agresat iubita, bărbatul a furat o armă de la unul dintre poliţiştii care se aflau pe urmele sale şi a ameninţat mai multe persoane în trafic.
Bărbatul de 41 de ani a atacat-o pe iubita româncă cu un cuţit, iar vecinii au dezvăluit că cei doi se certau foarte des, din cauza geloziei partenerului femeii.
Surse din Poliţie, citate de publicaţiile austriece, spun că în locuinţă în care a avut loc atacul se afla și o copilă de 11 ani, aceasta fiind, probabil, fiica româncei.
După incident, agresorul a ajuns la locul de muncă al iubitei, unde l-a amenințat de această dată cu două cuțite pe unul dintre colegii iubitei sale. A fugit de acolo într-o mașină – cu poliţiştii alertaţi între timp – pe urmele sale.
Cu autoturismul furat sub ameninţarea armei, bărbatul şi-a continuat goană nebună, dar a provocat un accident, aşa că a încercat să fure o dubă de această dată. Cel aflat la volan a reușit să fugă.
În final, după un schimb de focuri, poliţiştii au reuşit să-l prindă pe bărbat, aceştia constatând că individul a mai fost arestat în trecut.
Femeia înjunghiată şi cei doi agenţi răniţi în accident se află la spital, iar agresorul irakian a fost arestat, urmând să plătească pentru faptele sale.. Iubita lui, înjunghiată în spate și în stomac, dar și cei doi agenţi răniţi în accident, sunt acum în stare stabilă.


Vezi toate știrile în timp real și pe telefonul tău mobil: www.crimetv.ro


Lăsați un comentariu


Comentați cu atenție! Vizitatorii își asumă responsabilitatea pentru textul introdus!


%d blogeri au apreciat: