Acasă » Live » CrimeTV LIVE – DermaVital, o întâlnire între sănătate și frumusețe

CrimeTV LIVE – DermaVital, o întâlnire între sănătate și frumusețe

DermaVital Centrul German de epilare definitivă, estetică medicală, diagnosticare și tratamente cu biorezonanță-BICOM OPTIMA, Dermatologie, s-a deschis în București, în noiembrie 2007.

Experiența Dermavital, însă, merge mult mai în urmă.

Plecați de pe meleaguri ardelene, de mai bine de 30 ani, au acumulat experiență în Germania în Centrul propriu de Dermatologie și Estetică Medicală și în cadrul Institutului propriu de Homeopatie, Biorezonanță și Tratamente Ecologice (naturiste), cu specializare în terapii ca: Terapia Florilor [Dr. Bach], Terapia Sărurilor Minerale [Dr. Schuβler], Terapia Bowen, Terapie Nutritionistă, Terapie sub Hipnoză, Terapia Antifumat etc.

Au deschis acest centru DermaVital în București din dorința de a face cunoscute aceste terapii și în România, dar mai ales de a ajuta cât mai mulți oameni cu ajutorul acestor tratamente noninvazive și fără efecte secundare.

Consideră că prin activitatea lor, aduc Germania mai aproape de România și contribuie esențial la îmbunătățirea calității vieții oamenilor.

Colectivul centrului DermaVital dispune de o înaltă calificare, în funcție de specialitatea fiecăruia: medici dermatologi, estetică medicală, oncologie-endocrinologie, medicină generală, specialiști homeopatie, kineto-terapeuți, specialiști în biorezonanță.

“Suntem într-un permanent schimb de experiență și specializare cu Germania.” ne spune doamna Dr. Florica Munteanu.

DermaVital vă oferă următoarele servicii:

Diagnosticare și tratamente cu Birezonanță-Bicom Optima; Terapia Antifumat; Dermatologie; Injecții cu acid hyaluronic; Îndepărtare alunițe; Homeopatie; Drenaj limfatic; Tratamente faciale cu Microdermabraziune și OxyjetSTAR; Peeling Biologic Implantat; Machiaj permanent; Îndepărtare tatuaje; Tratamente faciale împotriva acneei cu IPL; Epilare definitivă cu IPL; Epilare organică cu pastă de zahăr; Remodelare corporală cu Cellu M6; Electrostimulare; Masaje anticelulitice și terapeutice; Masaje faciale; Masaje cu ventuze vacuum; Masaje SPA; Reflexoterapie.


Vezi toate știrile în timp real și pe telefonul tău mobil: www.crimetv.ro


Un comentariu la "CrimeTV LIVE – DermaVital, o întâlnire între sănătate și frumusețe"

  1. V-am urmarit si va urmaresc in continuare,dar despre costuri nu prea gasesc pe nicaeri.As dori sa stiu unde le-as gasi si cum as putea sa obtin o programare.Multumesc.

Lăsați un comentariu


Comentați cu atenție! Vizitatorii își asumă responsabilitatea pentru textul introdus!


%d blogeri au apreciat: