Acasă » Infernul cu Mirela Ceanu » Infernul cu Mirela Ceanu : Marius Csampar, primul interviu in Penitenciarul Rahova

Infernul cu Mirela Ceanu : Marius Csampar, primul interviu in Penitenciarul Rahova


Vezi toate știrile în timp real și pe telefonul tău mobil: www.crimetv.ro


3 comentarii la "Infernul cu Mirela Ceanu : Marius Csampar, primul interviu in Penitenciarul Rahova"

 1. Alex spune:

  Wowww..
  Eliberat pur si simplu !
  Macar autoritatile sa faca ceva in privinta reabilitarii acestui om.Nu zic sa nu i se acorde o sansa desi la ce a facut el…dar macar sa se asigure ca suntem in siguranta, totusi a ucis 6 oameni, ce garantie avem noi ca cetateni ca acest om daca nu are ce manca sau unde dormi sau mai stiu eu ce, nu o sa se reapuce de vechiile obiceiuri?

 2. Una spune:

  Felicitari tuturor celor care s-au ocupat de el pe perioada detentiei. Felicitari si lui pentru ca s-a lasat ajutat si consiliat, pentru ca tu, ca om, daca nu vrei sa te schimbi, nimeni nu o poate face cu forta. Se vede ca incearca sa-si depaseasca conditia. Pentru ce a facut, a platit. Multa lume il judeca in continuare, se pune in locul victimelor sau familiilor acestora. Asta e de inteles si e la indemana oricui. Dar in locul lui s-a pus cineva? S-a gandit cineva cum ar fi ajuns daca n-ar fi beneficiat in copilarie de sprijin, de dragoste, de educatie, de sfaturi bune? Eu consider ca acest om mai merita o sansa. Mare pacat de toata tineretea pierduta, dar mai bine mai tarziu, decat niciodata.

 3. Alex spune:

  De ce il priviti cu admiratie pe boschetarul asta? E un boschetar, mediocru, care primeste atentie de la oameni si mai prosti decat el, ceea ce il face sa se simta important. STOP!

Lăsați un comentariu


Comentați cu atenție! Vizitatorii își asumă responsabilitatea pentru textul introdus!


%d blogeri au apreciat: