Acasă » General » Cei mai proști înfractori din lume!

Cei mai proști înfractori din lume!

Există numeroși infractori care au comis infracțiuni atât de neinspirate și pline de greșeli încât au fost considerați “proști” de către autorități și opinia publică. Iată câțiva dintre ei:

Larry Donell Green – A încercat să jefuiască o bancă îmbrăcat într-o mască de porc, dar a fost prins deoarece a uitat să-și taie numele și adresa de pe plicul de la un serviciu public.

Anthony Prince – A încercat să jefuiască un magazin de băuturi alcoolice, dar a fost prins după ce a lăsat urme de pași în zăpadă care duceau direct la casa lui.

Nathaniel Johnson – A încercat să jefuiască o bancă, dar a lăsat o hârtie cu numele și adresa lui la ghiseul bancar.

Andrew Kellett – A încercat să fure un inel în valoare de 40.000 de lire sterline dintr-un magazin de bijuterii, dar a lăsat unghiile de la unul dintre degete în urma sa, ceea ce a dus la identificarea lui.

Abigail Lee Kemp – A furat bijuterii în valoare de 4 milioane de dolari din mai multe magazine, dar a fost prinsă deoarece a fost văzută de camerele de supraveghere purtând aceleași haine la fiecare jaf.

Acești infractori au demonstrat că nu toți criminalii sunt genii malefice și că uneori, chiar și o simplă greșeală poate duce la prinderea lor.


Vezi toate știrile în timp real și pe telefonul tău mobil: www.crimetv.ro


Lăsați un comentariu


Comentați cu atenție! Vizitatorii își asumă responsabilitatea pentru textul introdus!


%d blogeri au apreciat: