Acasă » Infernul cu Mirela Ceanu » Marius Csampar : Copilăria unui criminal în serie…

Marius Csampar : Copilăria unui criminal în serie…

Cu riscul de a fi șocați, Marius Csampar povestește despre cum a ajuns să ucidă, fără pic de milă: „Nimeni nu se naște asasin. Devii pe parcurs. Crima e cea mai ușoară faptă. Adică e ca și țigara, ca mersul pe bicicletă. Dacă ai băgat o data țigara în gură, te înveți.” Copilăria grea, abandonul celei mai importante ființe din viața lui (mama), abuzul din partea tatălui, anturajul și lipsurile, toate au dus la crearea a ceea ce a fost numit ,,Criminalul Nr. 1 după Râmaru”.

Dintr-un copil premiant a ajuns cel mai bun, dar nu în ce ar fi sperat oare el sau mama lui, acesta a ajuns cel mai bun dintre cei RĂI ! Și-a început viața de infractor încă de mic, atunci când a comis și primul furt . Vârsta de 8 ani a fost debutul acestuia în cariera de mare infractor și ulterior criminal.,, Am început pe la vârsta de opt ani cu furturile. Atunci a fost și prima…

În anul 1993 , la vârsta de 16 ani deja făcusem prima crima ! Din cauza anturajului am comis cea de-a doua crima ! Până să mă prindă ei, aveam peste 200 de tâlharii, mai mult de 300 de furturi și 6 crime ! Marius Csampar și-a ispășit aproape 23 de ani de închisoare din cei 99. El a fost condamnat după ce a ucis 6 persoane între anii 1993 și 1997. După aproape 23 de ani petrecuți după gratii, Tribunalul Mehedinți l-a eliberat condiționat în  anul 2020.


Vezi toate știrile în timp real și pe telefonul tău mobil: www.crimetv.ro


Lăsați un comentariu


Comentați cu atenție! Vizitatorii își asumă responsabilitatea pentru textul introdus!


%d blogeri au apreciat: