Acasă » Afla de la mine » Afla de la mine despre Andrei Chikatilo ! #shorts

Afla de la mine despre Andrei Chikatilo ! #shorts

Inca din adolescenta a descoperit ca suferea de impotenta cronica. La maturitate a constatat ca poate ajunge la excitatie sexuala si orgasm doar daca injunghia si ciopartea.

In 1982, din iunie si pana in decembrie, a ucis opt persoane: tinere, prostituate, dar si copii de ambele sexe. Intotdeauna scenariul a fost acelasi: incerca sa intretina un act sexual normal, dar pentru ca niciodata nu a avut erectie isi atingea satisfactia omorand. Le-a luat viata victimelor sale in cel mai cumplit mod cu putinta. Multe cadavre au fost de nerecunoscut: le-a ciopartit corpurile, le-a eviscerat, le-a scos ochii si chiar le-a sfasiat cu dintii.

In 1984, Andrei nu a mai reusit sa tina numarul crimelor savarsite. A omorat chiar si cate doua persoane pe zi. Tot atunci si-a extins si aria. Pentru ca avea un nou loc de munca si facea destul de des deplasari in interes de serviciu, Andrei a ucis si in deplasare, lucru care i-a zapacit de-a binelea pe anchetatori. A avut de fiecare data acelasi mod de operare si de fiecare data a mutilat cadavrele in cel mai oribil mod cu putinta. Baietilor le-a taiat si organul sexual, fiind un fel de razbunare pentru faptul ca lui nu i-a folosit niciodata la nimic.


Vezi toate știrile în timp real și pe telefonul tău mobil: www.crimetv.ro


Lăsați un comentariu


Comentați cu atenție! Vizitatorii își asumă responsabilitatea pentru textul introdus!


%d blogeri au apreciat: