Acasă » Crime » Crime in Constanta! Doi detinuti au recunoscut 4 crime pana in momentul asta

Crime in Constanta! Doi detinuti au recunoscut 4 crime pana in momentul asta

Patru crime au recunoscut doi barbati inchisi deja la Penitenciarul de la Poarta Alba, pentru un dublu asasinat. Dupa ce marti, anchetatorii au gasit cadavrul unui barbat decapitat intr-un loc indicat de ei, miercuri au pornit din nou cautarile.

Cei doi detinuti au marturisit ca au facut si o a patra victima, pe langa omul gasit marti si cei doi carora le-au luat viata inainte de a ajunge dupa gratii.

Teroarea a cuprins mica localitate Corbu, din judetul Constanta. Miercuri, oamenii legii au retinut acolo inca doi suspecti indicati de criminali si i-au dus la audieri la Parchet.

In plus, cauta un al doilea cadavru, dupa cel descoperit marti, intr-o fantana parasita din sat. Acele ramasite ii apartineau, se pare, paznicului de la vila unui austriac din Corbu, pe care criminalii au pradat-o tot in urma cu un an. Atunci i-ar fi ajutata acesti complici, care au ajuns acum in fata anchetatorilor.

Pana cand vor afla mai multe raspunsuri de la ei, criminalistii spra sa gaseasca si cel de-al patrulea cadavru, pe care criminalii spun ca l-ar fi ascuns tot in zona localitatii Corbu.


Vezi toate știrile în timp real și pe telefonul tău mobil: www.crimetv.ro


Lăsați un comentariu


Comentați cu atenție! Vizitatorii își asumă responsabilitatea pentru textul introdus!