Atenție! Articolul pe care încercați să-l accesați conține material explicit!


Renunță Mai departe
Nu am 18 ani / Nu vreau să continui Am 18 ani / Vreau să continui

Acasă » Adult Content, Crime » Executia sotilor Ceausescu/ VIDEO SOCANT

Executia sotilor Ceausescu/ VIDEO SOCANT

25 Decembrie 1989, dictatorul roman Nicolae Ceausescu si sotia sa, Elena, sunt executati prin impuscare, dupa o sentinta pronuntata in mai putin de doua minute.


Vezi toate știrile în timp real și pe telefonul tău mobil: www.crimetv.ro


9 comentarii la "Executia sotilor Ceausescu/ VIDEO SOCANT"

  1. nelu spune:

    acei criminali care iau judecat si condamnat la moarte pe cuplul ceausescu ar trebui la rindul lor judecati si condamnati pt crima comisa.iar celor din pluton ,sa nu uite ca au ucis miseleste 2 oameni nevinovati care au facut mult bine acestei tari.in acele timpuri romania a cunoscut cea mai mare inflorire din istoria sa.atunci sau construit 95 la suta din totalul de blocuri cit are tara acum,de fapt acum in afara de 2-3 blocuri[aneleuri,care sau dat pe spaga si care costa miliarde,si citeva banci,pe judet]nu sau construit.Un singur lucru sa nu uite romanii ,acestia[ceausistii]au fost cei mai mari patrioti,ei nu au avut nicio propietate particulara,asa cum au astazi toti hotii din parlament[cite 4-5 case de lux,conturi bancare imense,hoteluri,chiar si in alte state.ROMANIA VA FI BLESTEMATA PT ACEA CRIMA PE VECIE,a ucis binele si a facut loc raului,economia tarii este 0 datoria cu multe cifre [miliarde]iar tara nu o mai scoate nimeni din rahat[va fi nevoie de alti 20 30 ani de sacrificiu,dar la conducere sa fie un alt n ceausescu]nu hotii astia de fac datorii si fura banii sii ii baga in firmele,afacerile lor.PASTRATI MEREU O MEMORIE VIE ACESTOR MARTIRI AI NAMULUI.ODIHNESTETE IN PACE TOV N CEAUSESCU!

  2. raluka spune:

    este cel mai ingrozitor lucru pe care l- am vazut.. oricum nu cred ca meritau o asa moarte:|

  3. stere spune:

    Si in biblie e scris”Sa nu-ti omori niciodata conducatorul statului oricat de crud este” tineti minte asta si acum in anii astea de la 2009 incoace suferim si platim pt pacatul comis

  4. Sunt total de acord cu s-a spus pana acum, insa doresc sa fac o precizare foarte importanta:
    In fotografia de mai sus NU SUNT PREZENTI SOTII CEASUSESCU. Aceea este o fotografie din filmul PUNCTUL ZERO de Sergiu Nicolaescu. Asadar, daca doriti sa va referiti la evenimente reale din istorie, nu prezentati fictiune, deoarece toti cititorii si mai ales cei tineri care nu au trait acele vremuri vor lua acea fotografie drept autentica.
    Acest lucru poate fi extrem de periculos, se numeste MANIPULARE si a fost facut de nenumarate ori de comunisti pentru a modifica fatele istorice in favoarea lor.
    Incercati sa nu alterati istoria, nu extista fotografie sau film facute EXACT IN momentul executiei celor doi (sau cel putin nu s-a dat publicitatii pana acum)

  5. manole spune:

    nu mai prostiti lumea aceasta scena este din filmul regizat de Sergiu Nicolaescu PUNCTUL 0 . nu mai indoctrinati lumnea cu minciuni .

  6. tosa spune:

    L-au omorat pe Ceausescu si pe Leana si au crezut ca au facut un bine. Tin minte ca toti se bucurau ca a murit Ceausescu. Habar n-aveau ce avea sa urmeze…

  7. anonim spune:

    trebuia iliescu executat atunce .

  8. Dan@Dent spune:

    Nelu, esti un prost .

Lăsați un comentariu


Comentați cu atenție! Vizitatorii își asumă responsabilitatea pentru textul introdus!


%d blogeri au apreciat: