Acasă » Crime » ,,Clovnul ucigas”, noaptea viola si omora iar ziua devenea cel mai carismatic personaj

,,Clovnul ucigas”, noaptea viola si omora iar ziua devenea cel mai carismatic personaj

John Wayne Gacy, cunoscut si sub numele de “Clovnul ucigas”, era in acelasi timp un pedofil recidivist, care a distrus vietile multor oameni de-a lungul timpului.

John Wayne Gacy a fost prins in 1968 in timp ce molesta doi baieti adolescenti si a fost condamnat la 10 ani de inchisoare. Acesta a fost insa eliberat dupa doar 18 luni, pentru comportament exemplar.

Dupa iesirea din inchisoare, John Wayne Gacy s-a recasatorit si a devenit un personaj foarte sociabil. Ii placea sa se imbrace in clovn si sa glumeasca la petrecerile copiilor din vecini.

In timpul celor 6 ani care au trecut intre prima sa eliberarea si urmatoarea arestare, fiind suspecatat de rapire, Gacy a reusit sa omoare 33 de barbati.

28 dintre victime erau ingropate chiar in fata casei lui.

Majoritatea erau adolescenti fugiti de acasa sau care lucrasera la compania de constructii a lui Gacy.
Cand spatiul nu i-a mai ajuns a inceput sa arunce cadavrele intr-un rau din apropiere. John Wayne Gacy obisnuia sa ii ademeneasca pe tineri la el in casa, unde ii tortura, viola si apoi ii ucidea.

Procesul sau a inceput in februarie 1980.

În perioada în care a fost închis, acesta a scris cartea „A question of doubt”, în care îi acuza pe procurorii şi poliţiştii ce s-au ocupat de cercetarea sa că i-ar fi pus în cârcă şi alte crime ce nu aveau nicio legătură cu el. Cartea lui Gacy a fost publicată în anul 1992, cele 500 de exemplare vânzându-se ca pâinea caldă.

Ultimul avocat care l-a reprezentat pe ,,Clovnul ucigas “, Karen Conti, chiar înainte să fie executat, a spus despre acesta că era tipul de om care ar fi putut să „violeze și să ucidă o persoană, după care să mănânce un sandviș cu șuncă lângă cadavru”.

Mi-a spus că s-a uitat la filmul «Silence of the Lambs» și l-am întrebat dacă a fost înspăimântat. Mi-a spus că nu, nici vorbă, când ești John Gacy, ții cu criminalul”, a dezvăluit avocatul.

Gacy a incercat sa scape de acuzatii si s-a declarat incompetent pe motive de boala mintala, insa instanta nu l-a crezut. ,,Clovnul ucigas” a fost declarat vinovat si condamnat la moarte.

John Gacy a fost executat prin injectare letală pe 9 mai 1994. Ultimele sale cuvinte au fost “Kiss my ass“.


Vezi toate știrile în timp real și pe telefonul tău mobil: www.crimetv.ro


Lăsați un comentariu


Comentați cu atenție! Vizitatorii își asumă responsabilitatea pentru textul introdus!


%d blogeri au apreciat: