Acasă » Crime » Româncă ucisă si aruncată intr-un sanț de amantul ei!

Româncă ucisă si aruncată intr-un sanț de amantul ei!

“Ce faci? Vom avea un copil! Te iubesc”, i-a spus Ana iubitului ei.

Tanara româncă în vârstă de 30 de ani, adoptată de o familie italiana care locuieşte în provincia Palermo, a fost găsită fără viaţă, într-un şanţ de pe marginea unui drum.

O cameră de supraveghere a filmat momentul în care Ana Maria Lăcrămioara Di Piazza, o tânără româncă însărcinată in 3 luni, a fost ucisă de amantul ei, italian.

Însărcinată, românca a fost înjunghiată în burtă, lovită în zona capului şi intr-un final omul de afaceri cu o brutalitate de nedescris i-a taiat gâtul.
Anchetatorii italieni au demarat imediat cercetările şi au aflat că victima a fost ucisă cu sânge rece şi apoi aruncată într-un şanţ de nimeni altul decat de iubitul acesteia,omul de afaceri ,casatorit si cu un copil ,Antonio Bogia.

Victima in varsta de 30 de ani, însarcinata in trei luni i-a spus iubitului sau ( amant) ca vrea sa dea nastere copilului pentru ca il iubeste.
Atunci, Antonino Borgia a pus mâna pe un cuţit şi a înjunghiat-o pe Ana în burtă. Tânăra a reuşit să fugă din maşină, însă ucigaşul a urmărit-o.

Moment în care a italianul a prins-o din urmă a fost surprins de o cameră de supraveghere, aceasta înregistrând atât video, cât şi audio, astfel că anchetatorii au putut asculta şi dialogul dintre cei doi.
“Ce faci? Vom avea un copil! Te iubesc”, i-a spus Ana iubitului ei.

După ce a fost prinsă din urmă, Ana Maria s-a întors cu iubitul ei în maşină şi au plecat. Borgia i-ar fi spus româncei că o duce la spital, însă ideea lui era sa o omoare.
Astfel, italianul a lovit-o pe româncă cu o bâtă în cap, iar apoi i-a tăiat gâtul cu acelaşi cuţit cu care a înjunghiat-o în burtă.

Italianul a omorât-o în maşină şi apoi a aruncat-o într-un şanţ pe marginea drumului,ca pe un animal.
Apoi, ucigasul a mers să ia prânzul, iar ulterior a fost la frizerie şi s-a tuns. Criminalul a fost prins de poliţişti şi riscă multi ani de inchisoare.


Vezi toate știrile în timp real și pe telefonul tău mobil: www.crimetv.ro


Lăsați un comentariu


Comentați cu atenție! Vizitatorii își asumă responsabilitatea pentru textul introdus!


%d blogeri au apreciat: