Acasă » Crime » Cel mai periculos criminal dupa cel de-al doilea Razboi Mondial!

Cel mai periculos criminal dupa cel de-al doilea Razboi Mondial!

Nicolae Purecica, poreclit „Nae Chioru”, este considerat şi acum cel mai cunoscut criminal originar din cartierul bucureştean Ferentari, deşi de la faptele lui au trecut aproape şapte decenii. Teribilele asasinate săvârşite de Purecică nu au avut loc în Bucureşti, ci la Oradea, acolo unde infractorul se refugiase de celebrul comisar Alimănescu.
Nicolae Purecica şi gaşca lui au comis zeci de crime, jafuri şi tâlhării în cartierul Ferentari. Capul grupării a fost dat în urmărire generală, astfel că s-a gândit să-şi mute „afacerile” în oraşul Oradea. Urbea bihoreană a intrat în stare de şoc, după ce Purecica şi ai lui şi-au început seria de atacuri armate asupra oamenilor nevinovaţi. Multe persoane au sfârşit prin a fi ucise de către bandiţii lui Purecica.

Victimele nu erau doar tâlhărite. După ce erau atacate de tâlhari, ele erau omorâte şi tranşate precum animalele. Cum autorităţile orădene nu puteau să combată în niciun fel gaşca lui Purecica, au apelat la comisarul Eugen Alimănescu, poreclit „Comisarul de fier”.

A fost capturat chiar de comisarul Eugen Alimănescu, trimis la Oradea pentru a rezolva situaţia. Grav rănit, infractorul nu a supravieţuit însă decât câteva zile, aşa că nu a mai ajuns în faţa judecătorilor.


Vezi toate știrile în timp real și pe telefonul tău mobil: www.crimetv.ro


Lăsați un comentariu


Comentați cu atenție! Vizitatorii își asumă responsabilitatea pentru textul introdus!


%d blogeri au apreciat: