Acasă » Crime » Criminalul în serie care a terorizat New York City!

Criminalul în serie care a terorizat New York City!

La 10 august 1977, poștașul, în vârstă de 24 de ani, David Berkowitz, este arestat și acuzat că este „Fiul lui Sam”, criminalul în serie care a terorizat New York City mai mult de un an, ucigând șase tineri și rănind alți șapte cu un revolver calibru 44.

Deoarece Berkowitz a vizat în general femeile tinere atrăgătoare, cu părul castaniu lung, sute de tinere aveau părul tăiat scurt și vopsit blond în perioada în care a terorizat orașul.

Berkowitz s-a înrolat în armată la 18 ani și a slujit până când a fost externat în 1974, după care s-a mutat înapoi la New York și a început să lucreze pentru serviciul poștal. El a fost adesea descris ca un singuratic – poate un pic ciudat -, dar altfel a fost destul de neremarcabil.

Era doar tipul obișnuit, într-adevăr mediu”, a declarat pentru Daily Daily un tânăr de 23 de ani care fusese cel mai apropiat prieten din copilărie al lui Berkowitz.

„Râdea fără niciun motiv aparent. L-am întreba despre ce râde și ne-ar spune: „M-am gândit doar la ceva amuzant”. Când l-am întreba ce este, nu ne-a spus ”, a adăugat un alt prieten de multă vreme.

După arestarea sa, Berkowitz a susținut că demonii și un Labrador negru, deținut de un vecin pe nume Sam, i-au ordonat să comită crimele.


Vezi toate știrile în timp real și pe telefonul tău mobil: www.crimetv.ro


Lăsați un comentariu


Comentați cu atenție! Vizitatorii își asumă responsabilitatea pentru textul introdus!


%d blogeri au apreciat: