Acasă » Crime » Cel mai tânăr criminal în serie !

Cel mai tânăr criminal în serie !

Amarjeet Sada este un tânăr indian care a devenit cunoscut pentru că a comis crime teribile atunci când avea vârsta de doar 8 ani. Acestea au avut loc în satul său natal, Musahri, din statul indian Bihar, în perioada 2006-2007.

Se crede că Amarjeet Sada a comis cel puțin trei crime. Prima sa victimă a fost o fetiță în vârstă de 6 luni, pe care a ucis-o prin sufocare. Următoarea sa victimă a fost un băiat în vârstă de 8 luni, pe care l-a ucis în mod similar. A treia victimă a fost o fetiță de 6 ani, pe care a ucis-o prin strangulare.

După aceste crime oribile, Amarjeet Sada a fost prins de poliție și arestat. În timpul interogatoriilor, el a recunoscut crimele, dar nu a putut oferi o explicație clară pentru motivul lor.

Deoarece legea indiană interzice plasarea minorilor sub vârsta de 7 ani sub acuzație penală, Amarjeet Sada nu a putut fi judecat. În schimb, a fost internat într-un spital psihiatric, unde a fost supus unei evaluări psihologice și de comportament. A petrecut trei ani în spitalul psihiatric și, după ce medicii au ajuns la concluzia că nu mai prezintă un pericol pentru societate, a fost eliberat. Se crede că acum trăiește sub o identitate protejată, într-un loc necunoscut publicului.


Vezi toate știrile în timp real și pe telefonul tău mobil: www.crimetv.ro


Lăsați un comentariu


Comentați cu atenție! Vizitatorii își asumă responsabilitatea pentru textul introdus!


%d blogeri au apreciat: