Acasă » Crime » Asasinul Casanova-John Paul Knowles

Asasinul Casanova-John Paul Knowles

John Paul Knowles, cunoscut sub numele de Asasinul Casanova, a fost un criminal în serie american care a comis crime brutale în anii ’70. Numele său provine din faptul că a reușit să manipuleze și să înșele victimele sale, profitând de aspectul său atractiv și de abilitățile sale de seducție.

Knowles a fost născut în Florida în 1946 și a crescut într-o familie problematică. A avut o copilărie dificilă, fiind abuzat și neglijat de părinți. Din cauza acestor experiențe, a dezvoltat o serie de tulburări mentale și comportamentale, inclusiv sadism și necrofilie.

Începând din 1974, Knowles a comis o serie de crime în mai multe state din Statele Unite. Își alegea victimele în mod aleatoriu, de obicei femei tinere, pe care le viola și le omora cu brutalitate. Înainte de a-și ucide victimele, le obliga să-i scrie scrisori de adio familiilor lor.

În octombrie 1974, Knowles a fost arestat în Georgia, după ce a fost implicat într-un accident de mașină și a încercat să omoare un polițist. A fost condamnat la moarte pentru uciderea unei tinere, dar a reușit să scape și să comită încă două crime înainte de a fi recapturat.

În cele din urmă, Knowles a fost executat prin electrocutare în 1976. A rămas în memoria colectivă drept unul dintre cei mai sinistri și periculoși criminali în serie din istoria Americii.


Vezi toate știrile în timp real și pe telefonul tău mobil: www.crimetv.ro


Lăsați un comentariu


Comentați cu atenție! Vizitatorii își asumă responsabilitatea pentru textul introdus!


%d blogeri au apreciat: