Acasă » Crime » Criminala care făcea săpun și prăjituri din victimele sale!

Criminala care făcea săpun și prăjituri din victimele sale!

Leonarda Cianciulli
Criminal în serieDacă Leonarda Cianciulli nu ar fi fost atât de influențată de superstiții, blesteme și ghicitoare, probabil că destinul ei ar fi fost altul. Dar așa, a rămas în istorie drept una dintre cele mai infame criminale.

Leonarda Cianciulli s-a născut în 1894 și avut o viață plină de încercări. Viața ei a luat o turnură nefastă încă din adolescență, când a încercat de două ori să se sinucidă

Ulterior, 13 dintre cei 17 copii ai Leonardei Cianciulli au murit înainte de a împlini vârsta de 10 ani.

Din cauza presupusului blestem aruncat asupra ei de către mamă și în contextul prezicerilor ghicitoarei, Leonarda Cianciulli a devenit foarte superstițioasă. În 1939, fiul ei, Giuseppe, i-a spus că urma să se înroleze în armata italiană.
Leonarda şi-a ales prima victimă
Aceasta era o femeie singură din localitate, pe nume Faustina Setti.

A invitat-o pe femeie la ea, sub pretextul că îi va găsi un soț. A convins-o să scrie familiei, pentru a-i anunța că pleacă în străinătate pentru a se întâlni cu viitorul ei soț. Apoi, a amețit-o cu vin amestecat cu somnifere și a ucis-o cu un topor.

Cianciulli a tăiat-o pe Setti în nouă bucăți și i-a adunat sângele într-un vas.

În total, Leonarda a avut trei victime, pe care le-a tăiat în bucăţi.

Treaba devine mai dubioasă când aflăm că din aceste bucăţi Leonarda a făcut prăjituri şi săpun.

O parte din declaraţia criminalei, dată în faţa autorităţilor, despre a treia victimă:

„A sfârșit în oală, la fel ca și celelalte două. Carnea ei era grasă și albă. Când s-a topit, am adăugat o sticlă de apă de colonie. După ce a fiert mult timp, am făcut niște săpun cremos foarte bun. Am oferit bucăți de săpun vecinilor și cunoștințelor. Și prăjiturile erau mai bune: femeia aceea era foarte dulce.”

A fost arestată, iar procesul a durat doar câteva zile. A fost găsită vinovată și a primit o condamnare de 33 de ani de închisoare și a murit pe 15 octombrie 1970, în urma unui accident vascular cerebral, la vârsta de 76 de ani.


Vezi toate știrile în timp real și pe telefonul tău mobil: www.crimetv.ro


Lăsați un comentariu


Comentați cu atenție! Vizitatorii își asumă responsabilitatea pentru textul introdus!


%d blogeri au apreciat: