Acasă » Crime » Rory Enrique Conde, criminalul care omora prostituate!

Rory Enrique Conde, criminalul care omora prostituate!

Rory Enrique Conde

Rory Enrique Conde, cunoscut și sub numele de “The Tamiami Strangler”, a fost un criminal în serie american care a comis mai multe crime în Miami, Florida, între anii 1994 și 1995.

Conde a început să comită infracțiuni în 1994, când a început să răpească, să violeze și să ucidă femei în zona Tamiami din Miami. El a răpit victimele în timp ce acestea se plimbau sau mergeau la cumpărături și le ducea într-un loc izolat, unde le ataca. Victimele sale erau adesea prostituate sau femei cu probleme de sănătate mintală.

În total, Conde a ucis cel puțin 6 femei în perioada dintre 1994 și 1995, dar s-a suspectat că ar fi responsabil pentru multe alte omoruri nerezolvate din aceeași zonă. El a fost prins în 1995 după ce o victimă a reușit să scape și să anunțe poliția.

Conde a fost condamnat la moarte în 1998 pentru infracțiunile sale și a murit în închisoare în 2002 înainte ca sentința să fie executată. Cazul său a fost unul dintre cele mai notorii cazuri de criminal în serie din Florida și a condus la o creștere a preocupărilor pentru siguranța femeilor și pentru problemele de sănătate mintală în comunitatea din Miami.


Vezi toate știrile în timp real și pe telefonul tău mobil: www.crimetv.ro


Lăsați un comentariu


Comentați cu atenție! Vizitatorii își asumă responsabilitatea pentru textul introdus!


%d blogeri au apreciat: