Acasă » Crime » Luis Alfredo Garavito cel mai înspăimântător criminal în serie din istorie!

Luis Alfredo Garavito cel mai înspăimântător criminal în serie din istorie!

Luis Alfredo Garavito

Luis Alfredo Garavito este un criminal în serie columbian, cunoscut sub numele de “Bestia” sau “Nebunul”, care a comis numeroase omoruri asupra copiilor în anii 1990. El este considerat unul dintre cei mai înspăimântători criminali în serie din istorie.

Garavito a fost condamnat în 1999 pentru uciderea a 138 de copii, dar se crede că numărul real al victimelor sale este mult mai mare. Metoda sa obișnuită de operare era să se apropie de copii săraci, abandonați sau fără adăpost, să-i răpească, să-i violeze și să-i ucidă cu brutalitate.

În timpul anchetei sale, poliția a descoperit hărți cu note detaliate despre locurile unde a comis crimele sale, inclusiv numele victimelor, datele și descrierile lor. Garavito a fost condamnat la 1.853 de ani de închisoare, dar în Columbia, pedeapsa maximă este de 60 de ani, iar pedepsele pot fi reduse prin bune comportare. Prin urmare, Garavito este eligibil pentru eliberare condiționată.

Cazul lui Garavito este considerat unul dintre cele mai cumplite și îngrozitoare crime în serie din istorie, iar consecințele sale au avut un impact major asupra politicii și sistemului de justiție penală din Columbia.


Vezi toate știrile în timp real și pe telefonul tău mobil: www.crimetv.ro


Lăsați un comentariu


Comentați cu atenție! Vizitatorii își asumă responsabilitatea pentru textul introdus!


%d blogeri au apreciat: