Acasă » Crime » Omul cu Ciocanul, criminalul care a înspăimântat Romania!

Omul cu Ciocanul, criminalul care a înspăimântat Romania!

Romulus Vereș, cunoscut și sub numele de “Omul cu Ciocanul”, a fost un criminal în serie român care a comis mai multe omoruri în București între anii 1991 și 1992.

Vereș a început să comită infracțiuni în 1991, când a început să atace și să ucidă femei cu un ciocan în parcuri și alte locuri publice din București. El a atras victimele în capcană, afirmând că avea informații despre un loc de muncă sau alte oportunități pentru ele.

În total, Vereș a ucis cel puțin 8 femei în perioada dintre 1991 și 1992. El a fost prins în iunie 1992 după ce un martor l-a identificat ca fiind responsabil pentru moartea uneia dintre victime. După arestarea sa, Vereș a recunoscut că a comis cele 8 omoruri.

Dupa capturarea criminalului, majoritatea locuitorilor Clujului, dar si autoritatile doreau sa-l vada pe „Omul cu ciocanul“ condamnat la pedeapsa capitala. Insa, realizand ca Romulus Veres este doar un bolnav psihic, procurorul Iuliu Andrei a cerut si a reusit sa obtina de la instanta trimiterea lui la Sanatoriul de Boli Psihice de la Borsa, din judetul Cluj. Acolo a si murit, in urma cu cativa ani, unul dintre cei mai cunoscuti criminali in serie ai Romaniei din toate timpurile.


Vezi toate știrile în timp real și pe telefonul tău mobil: www.crimetv.ro


Lăsați un comentariu


Comentați cu atenție! Vizitatorii își asumă responsabilitatea pentru textul introdus!


%d blogeri au apreciat: