Acasă » Crime » Paul Ogorzow, un criminal în serie din Berlinul lui Hitler!

Paul Ogorzow, un criminal în serie din Berlinul lui Hitler!

Paul Ogorzow a fost un criminal în serie german cunoscut sub numele de “Asasinul din tren”. În timpul celui de-al Doilea Război Mondial, Ogorzow a lucrat ca muncitor în Berlin și a comis mai multe omoruri brutale într-un tren care transporta femei spre și de la fabricile de armament din Berlin.

În perioada 1940-1941, Ogorzow a comis cel puțin 8 omoruri și mai multe agresiuni sexuale în trenul S-Bahn, care aștepta să intre în gara Schönhauser Allee din Berlin. Victimele sale erau adesea femei tinere care călătoreau singure și erau izolate în compartimentele de tren.

În cele din urmă, poliția a reușit să-l identifice și să-l aresteze pe Ogorzow în 1941. El a fost condamnat la moarte și executat prin decapitare în același an.

Cazul lui Ogorzow a stârnit un val de teamă și panică în rândul populației, în special în rândul femeilor care trebuiau să călătorească singure în trenul S-Bahn. Cazul său a fost unul dintre cele mai notorii cazuri de criminal în serie din Germania în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.


Vezi toate știrile în timp real și pe telefonul tău mobil: www.crimetv.ro


Lăsați un comentariu


Comentați cu atenție! Vizitatorii își asumă responsabilitatea pentru textul introdus!


%d blogeri au apreciat: