Acasă » Crime » Colin Ireland, criminalul care omora homosexuali!

Colin Ireland, criminalul care omora homosexuali!

Colin Ireland a fost un criminal în serie britanic cunoscut sub numele de “Măcelarul homosexual”. În perioada 1993-1994, el a comis o serie de crime brutale îndreptate împotriva bărbaților homosexuali din Londra.

Ireland a ales victimele sale din cluburile și barurile frecventate de comunitatea homosexuală din Londra. El a căutat bărbați singuri și i-a ademenit la domiciliul său sub pretextul că dorește să întrețină relații sexuale. În loc să facă sex, Ireland îi ataca cu o bâtă de baseball și îi sufoca cu o pungă de plastic, pe care o lăsa pe pieptul victimelor sale după ce acestea murderea.

În total, Ireland a comis cinci omoruri într-un interval de doar câteva luni. El a fost prins în cele din urmă și condamnat la închisoare pe viață în 1993.

Cazul lui Colin Ireland a fost unul dintre cele mai notorii cazuri de criminal în serie din Regatul Unit, iar motivele sale, ar fi ura față de homosexualitate și dorința de a comite acte violente, au stârnit dezgust și indignare din partea publicului.


Vezi toate știrile în timp real și pe telefonul tău mobil: www.crimetv.ro


Lăsați un comentariu


Comentați cu atenție! Vizitatorii își asumă responsabilitatea pentru textul introdus!


%d blogeri au apreciat: