Acasă » Crime » Și-a ucis cei cinci copii!

Și-a ucis cei cinci copii!

Există cazuri în care afecțiunile mentale severe pot avea un rol în comiterea unei crime, iar în cazul lui Andrea Yates condiția psihică a determinat-o să își înece cei cinci copii în cadă.

Nu a fost niciodată etichetată ca schizofrenică de specialiști, însă suferea de boli psihice serioase, printre care căderi nervoase, tentative suicidale și depresii severe.

Având un numar mare de copii în grija din cauza soțului care-și dorea cât mai mulți moștenitori, femeia a profitat de oportunitatea de a fi lăsată nesupravegheată și a comis fapta oribilă.

În anul 2002 a fost condamnată pentru crimă capitală.A primit închisoare pe viață, cu posibilitatea eliberării condiționate după 40 de ani. Avocații lui Yates au contestat cu succes cazul și verdictul a fost anulat. După un rejudecare din 2006, Yates a fost găsit nevinovat din cauza nebuniei.

Din ianuarie 2007, Yates se află la Spitalul de Stat Kerrville, o unitate psihică din Kerrville, Texas.

Yates „se întristează pentru copiii ei” în fiecare zi, urmărind adesea videoclipuri de acasă cu copiii pe care i-a ucis. De asemenea, își petrece timpul făcând șorțuri, felicitări și cadouri în camera de artizanat și vânzându-le anonim. Banii merg la Yates Children Memorial Fund, dedicat sănătății mintale a femeilor, în special sănătății mintale postpartum.Vezi toate știrile în timp real și pe telefonul tău mobil: www.crimetv.ro


Lăsați un comentariu


Comentați cu atenție! Vizitatorii își asumă responsabilitatea pentru textul introdus!


%d blogeri au apreciat: