Acasă » Crime » Eric Smith, criminal la 13 ani !

Eric Smith, criminal la 13 ani !

În august 1993, Eric Smith a devenit cunoscut drept „Ucigașul cu față cu pistrui” după ce l-a torturat și ucis pe tânărul Derrick Robie în pădurile din Savona, New York.

La 13 ani, Eric a fost umilit din cauza aspectului său fizic deosebit, despre care se crede că a fost influenţat şi de pastilele pe care mama lui le lua în timpul sarcinii pentru a-şi trata epilepsia. El a fost acuzat de moartea unui băiat de 4 ani, Derrick Robie, pe care l-a strangulat, l-a lovit cu pietre şi l-a sodomizat cu un băţ. Întrebat de ce a făcut-o, Smith nu a putut explica şi a fost diagnosticat de un psihiatru cu incapacitatea de a-şi stăpâni furia. El a fost condamnat la închisoare şi i-a fost refuzată eliberarea condiţionată de cinci ori.

Smith a fost condamnat pentru crimă de gradul doi și a petrecut 28 de ani în spatele gratiilor înainte de a fi eliberat în 2022. Acum are 40 de ani și încearcă să-și desfășoare restul vieții cât mai normal posibil, crima înfiorătoare pe care a comis-o când a abia era adolescent, continuă să-l urmărească oriunde merge.


Vezi toate știrile în timp real și pe telefonul tău mobil: www.crimetv.ro


Lăsați un comentariu


Comentați cu atenție! Vizitatorii își asumă responsabilitatea pentru textul introdus!


%d blogeri au apreciat: