Acasă » Crime » A ucis peste 400 de bebeluși.

A ucis peste 400 de bebeluși.

Amelia Dyer, o moaşă din Bristol, ucidea sute de copii ca pe nişte gândaci.
Pentru 10 dolari, lua bebelușii de la mamele necăsătorite şi fără posibilităţi materiale şi se asigura că le găseşte o familie care să îi dorească şi care să poată să-i crescă.
Dar, odată ce punea mâna pe bani, femeia îi lăsa pe cei mici în voia sorţii.
Îi strangula şi le arunca trupurile în râu.

Însă, înainte de a-i ucide, le administra opiu, pentru a-i opri din plâns. Micuţii erau înfometaţi, din momentul în care erau preluaţi de la mama.
Timp de 20 de ani, a reuşit să îşi ascundă crimele, până când, un gest de neglijență a dat-o de gol. Unul dintre cadavre fusese înfășurat într-o hârtie pe care își scrisese adresa. În momentul în care trupul a ieși la suprafață, autoritățile au făcut imediat legătura.

Când autorităţile au intrat în casa ei, au dat peste o serie de dovezi de necontestat, în ceea ce priveste vionvăția ei.
Grămezi mari de hăinuţe pentru copii, scrisori în care îşi negocia adopţiile, chitanţe pentru anunţurile date la ziar. Pentru a şterge orice pistă, femeia folosea identităţi false.
Ancheta a scos la iveală faptul că Amalia ucisese peste 300 de copii.
Procesul care a durat doar patru minute a fost subiectul de dezbatere al vremii. În urma tuturor acuzațiilor, femeia a fost spânzurată.


Vezi toate știrile în timp real și pe telefonul tău mobil: www.crimetv.ro


Lăsați un comentariu


Comentați cu atenție! Vizitatorii își asumă responsabilitatea pentru textul introdus!


%d blogeri au apreciat: