Acasă » Crime » Cuplul criminal ! Au ucis, torturat și violat 5 copii.

Cuplul criminal ! Au ucis, torturat și violat 5 copii.

Cei doi au fotografiat unele dintre acțiunile lor și au înregistrat sunetele de pe timpul torturii.

Myra Hindley și Ian Brady au fost un cuplu britanic cunoscut pentru comiterea unor crime oribile în anii ’60. Aceștia sunt responsabili pentru uciderea a cinci copii și adolescenți din zona Manchester, într-o serie de crime care au șocat opinia publică.

Myra Hindley s-a născut pe 23 iulie 1942, iar Ian Brady pe 2 ianuarie 1938. Cei doi s-au întâlnit în 1961 și au început să comită crimele în 1963. Modul în care au atras victimele, tortura și uciderea lor au fost înfiorătoare. Cei doi au fotografiat unele dintre acțiunile lor și au înregistrat sunetele de pe timpul torturii, ceea ce a dus la crearea unor probe extrem de tulburătoare.

Crimile lor au inclus răpiri, violuri și omoruri, iar victimele lor au fost în principal copii și adolescenți. Corpurile celor cinci victime au fost ascunse pe terenurile muntoase ale Saddleworth Moor. Cercetările intense ale poliției au dus la arestarea și condamnarea celor doi în 1966.

În timpul procesului lor, atât Hindley cât și Brady au fost condamnați la închisoare pe viață. Myra Hindley a murit în închisoare în 2002, în timp ce Ian Brady a murit în 2017. Cazul lor rămâne unul dintre cele mai înfiorătoare și dezgustătoare evenimente din istoria crimelor din Marea Britanie.


Vezi toate știrile în timp real și pe telefonul tău mobil: www.crimetv.ro


Lăsați un comentariu


Comentați cu atenție! Vizitatorii își asumă responsabilitatea pentru textul introdus!


%d blogeri au apreciat: