Acasă » Crime » Și-a ucis cu sălbăticie părinții !

Și-a ucis cu sălbăticie părinții !

Lizzie Borden a fost o femeie americană care a devenit cunoscută în urma unui celebru caz de crimă din secolul al XIX-lea. În dimineața zilei de 4 august 1892, tatăl și mama ei au fost găsiți uciși în casa familiei din Fall River, Massachusetts. Tatăl, Andrew Borden, și mama vitregă, Abby Borden, fuseseră loviți cu un topor.

Lizzie Borden, fiica lui Andrew Borden, a devenit principalul suspect în caz datorită circumstanțelor și a faptului că ea și servitoarea lor erau singurele persoane din casă în momentul crimei. Cu toate acestea, Lizzie a fost achitată în urma unui proces care a atras multă atenție mediatică. Acuzațiile erau bazate pe circumstanțe și lipsa de dovezi concrete.

Cazul a rămas un mister și a inspirat literatură, teatru și filme. “Lizzie Borden a luat un topor și i-a dat mamei ei patruzeci de lovituri. Când a văzut ce a făcut, i-a dat tatălui ei patruzeci și unu, este un vers celebru care a fost asociat cu povestea. De-a lungul anilor, au existat numeroase teorii și speculații cu privire la ceea ce s-a întâmplat în acea zi, dar adevărul rămâne incert.


Vezi toate știrile în timp real și pe telefonul tău mobil: www.crimetv.ro


Lăsați un comentariu


Comentați cu atenție! Vizitatorii își asumă responsabilitatea pentru textul introdus!


%d blogeri au apreciat: