Acasă » Crime » Omora doar femei și fete !

Omora doar femei și fete !

Rosemary West s-a născut pe 29 noiembrie 1953 și a fost una dintre cei opt copii ai familiei Letts. Ea a crescut într-o familie săracă din Marea Britanie și a avut o copilărie dificilă. A devenit cunoscută ca partenera în crime a soțului ei, Fred West.

Împreună cu Fred, Rosemary West a fost implicată în răpiri, agresiuni sexuale și ucideri ale mai multor femei și fete. Cei doi recrutau victime în zona lor și le ademeneau în “Casa Ororilor”, unde le subjuga și le tortura. Mulți dintre acești oameni nevinovați au fost uciși brutal.

Rosemary West a fost arestată în 1994, iar în timpul procesului, a fost găsită vinovată pentru 10 acuzații de crimă, inclusiv ucidere. Ea a fost condamnată la închisoare pe viață în 1995. Aceasta a fost o figură centrală în investigația și procesul care au dezvăluit ororile comise de cuplul West.

Cazul lor a rămas unul dintre cele mai înfiorătoare evenimente din istoria criminalistică a Marii Britanii și a atras atenția globală datorită naturii șocante a crimelor lor.


Vezi toate știrile în timp real și pe telefonul tău mobil: www.crimetv.ro


Lăsați un comentariu


Comentați cu atenție! Vizitatorii își asumă responsabilitatea pentru textul introdus!


%d blogeri au apreciat: